maanantai 22. elokuuta 2016

Day3: Lindos

4.8.2016 4.8.2016a 4.8.2016d 4.8.2016h 4.8.2016k 4.8.2016l 4.8.2016g 4.8.2016i 4.8.2016b 4.8.2016c 4.8.2016e

Kirkasta vettä. Lukuisia portaita. Kävelyä ja vähän lisää kävelyä. Vehreyttä. Valkoisia rakennuksia. Ilmastoituja turistiputiikkeja. Kallion polttelua jaloissa. Naurua. Kauhistelua. Tunnelissa oleilua. Aaseja. Lämpöä. 

Matkalla tuli tosiaan muutakin tehtyä kun vain altaalla lokoiltua. Otettiinkin siinä kolmantena päivänä bussi ja lähdettiin katsastamaan monille varmasti tuttua Lindosta. Päivä oli oikein mukavan kuuma, ehkä jopa voisi melkein sanoa että liian kuuman rajaa hipoiltiin. Vettä tulikin litkittyä oikein hyvin, tosin itsellä välillä ehti pienoinen pahaolokin yllättää ennen kuin muisti taas juoda. Suomessakin tämä vedenjuonti on ollut todella heikkoa, joten ulkomailla pitää aina ihan eritavalla tsempata sen suhteen.

Lindos oli kyllä todellakin näkemisen arvoinen ja varsinkin riemurepesi kun löydettiin kivat kalliot, joilta pääsi kätevästi veteenkin uiskentelemaan. Siitä sitten osa karkasikin heti snorkkeleiden kanssa, itse tyydyin nauttimaan vain lähiympäristöstä. Täälläkin on ehkä tullut joskus kerrottua, mutta tosiaan pelkään hukkumista. Ja siis no tunneliin oli kuitenkin pakko päästä ja vielä ensimmäisenä. Arvatkaa vain kun ei siellä sitten nähnyt ollenkaan että mitä siellä vedessä on. Pään sisällä liikkuikin kaiken maailman mielikuvia jostain vesipedoista. Siinä sitten jalka osui johonkin niin pieni rääkäisy pääsi. Mikä sitten olikaan niin uskaltauduin kuitenkin uudestaan ja tulihan siellä luolassa sitten vieteltyä aikaa.

Tuossa onkin sitten koko matkan ainoa kuva, jossa näkyy koko porukka. Aikamoinen pönötys kuva ja naureskeltiinkin että ihan kuin luokkakuva. Olihan kuitenkin sentään yksi kuva kaikista saatava.

Illalla lähdettiinkin katsastamaan vähän Falirakin yöelämää. Tuli siinä törmättyä sellaiseen ilmiöön kuin baarikadulla ajavat poliisiautot. Ihmeteltiin kun yhtäkkiä musiikki lakkasi ja osa paikoista veti ovetkin kiinni. Kello oli sentään vasta puolen yön jälkeen, joten siinä sitten kysäistiin, että mistä tällainen oikein johtuu. Luvista johtui, sanoivat vain että kohta jatketaan, kunhan poliisiautot poistuvat. Noh, kesti vähän kauemmin kuin luulisi, mutta kyllähän siinä sitten meno jatkui.

Taksilla muutenkin kuljettiin, sillä eihän tuolla taksien hinta ole todellakaan paha. Varsinkin kuin meitä oli melkeinpä poikkeuksetta täysinäiset autot, joten siinä tuli matkan hinta jaettua neljälle. Falirakiin taisi olla se 6e, ei siis paha ovelta-ovelle kuljetus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!