torstai 24. maaliskuuta 2016

Pannareita


24.3.2016 24.3.2016a

Tuossa viime kuussa vilahtikin TÄSSÄ postauksessa kuva pannareista ja nyt olisikin sitten sen reseptin aika. Joten ei muuta kuin tarvikkeet esille ja paistelemaan! Tosiaan eihän tämä mitään rakettitiedettä ole ja pannarireseptejä löytyy yhtäpaljon kuin tekijöitä. Näitähän voi tosiaan muokkailla melkein millä tavalla tahansa. Mutta tosiaan sitten siihen reseptiin, joka on yhdistelmä erilaisia kokeiltuja reseptejä sekä sellaista omaa ajattelua.

Tarvitset:
1 cup vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 rkl rasvaa (sulanut, mutta ei liian kuumaa)
1 muna
1 cup maitoa
Paistoon rasvaa

Ohjeet:
Laita kaikki ainekset kulhoon. Itse mittasin maidon ja jauhot ihan vain mukilla, joka kaapista löytyi. Kuitenkin niin, että niitä tuli saman verran. Ei siis ole tässä reseptissä ihan niin justiinsa se mittaaminen.
Paistossa ihan tavallinen paistinpannu kelpaa oikein hyvin, myös sellaiset lettupannut/blinipannut tai vaikka niitä vanhanaikaisia mini-lettupannut toimii oikein hyvin. Kunhan muistaa, että pannu ei saa olla liian kuumalla ja rasvaa käyttää ei liikaa, mutta tarpeeksi.

Tosiaan tätä voi muunnella vaihtelemalla sokereita, tavallisen maidon sijasta käyttää vaikka mantelimaitoa. Tähän voi myös lisäillä marjoja, banaania, suklaata, pähkinöitä, melkeinpä mitä nyt vain tulee mieleen.

Joten ei muuta kuin että hyviä pannarihetkiä, itse tästä alankin työjuttuja tekemään. Kisakausi on aina pahinta aikaa, mutta on siitä ennenkin selvitty. Mutta nyt, hyvää pääsiäislomaa kaikille ja palaillaan varmasti vielä lomalla!

2 kommenttia:

  1. Nam, näyttääpä hyvältä!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!