maanantai 14. maaliskuuta 2016

Grey Sweater

11.3.2016 11.3.2016a

Viikonloppu vähän oli ja meni, siinä hujauksessa unohtu ihan kokonaan tämän postauksen julkaiseminen. Kuten jossain olen aikaisemminkin maininnut, on postauksia tuolla arkistoissa muutamia valmiina aina, että olisi sellainen hyvän tasainen tahti. No, vielä ei ihan nappiin ole mennyt, sillä niiden julkaisu on se, joka nyt meinaa ikävästi tupata unohtua. Tästä sitten yritetään vain ahkerasti oppia...

Vaatekaappi remontista onkin ollut puhetta ja se taitaa nyt muutenkin olla aika monen blogin aiheena. Itse olen tähän vaatekaappi remonttiin nyt päättänyt panostaa ihan 100% ja nimenomaan niihin avain vaatteisiin. Niitä onkin täällä ehditty ja kahden postauksen voimin jo tutkailla. Ensiksi kirjoittelin Adidaksen T-paidasta ja seuraavaksi olikin Bomber-takin vuoro. Ja nyt mennään jo kolmannessa! Vähän itseäkin jänskättää, että kuinka monta tällaista postausta on tuloillaan. Selkeä kuva siitä omasta tyylistä alkaa olla nimittäin kasassa, mutta päästä on aika haaste aina siirtää se sitten ihmisten ilmoille. Kuten minulla on monessakin asiassa. Esim. puheessa...

Harmaa neule. Yksinkertainen, jopa hipoo tylsyyden rajamailla. Silti niin vaikea löytää sitä täydellistä. Jopa sanoisin tällä hetkellä että mahdotonta. Niitä kuitenkin löytyy kolme tällähetkellä kaapista, joissa jokaisessa on jotain hyvää, mutta jotain myös uupuu. Tällä hetkellä niistä kuitenkin aikamoiseksi lemppariksi on osoittautunut Cubuksesta vähän aikaa sitten ostettu yksilö. Hyvin perus, mutta sitäkin pehmoisempi ja koossa L, niin saa jonkun mihin hautautua. Toimii siis oikein hyvänä korvikkeena, kun se täydellinen on vielä etsinnässä.

Millainen sen täydellisen neuleen sitten pitää olla? Harmaa. Ehdottomasti värin täytyy olla harmaa ja mielellään juuri tuollainen vaaleampi. Sen täytyy myös olla mahdollisimman yksinkertainen ja rento aka iso. Niin ja mikä tärkeintä, mukava. Mukavan kriteerit ovat pehmoisuus ja lämmin. Ei siis pitäisi nyt ihan mahdottomuus olla. Tosin lisättäköön että haluaisin toisaalta myös että neuleessä olisi V-aukko. Jep.

missguided missguided1


Pari jokeria sitten vielä tähän loppuun. Kukaan ei varmaankaan ylläty, mistä nämä kaksi on bongattu. En kuitenkaan panisi olleenkaan pahitteeksi näiden kahden omistamisen. Ne ovat kuitenkin niitä "ei must have" juttuja, joten toistaiseksi jääköön ihailu asteelle. Sitä paitsi en ole ihan vielä varma noista nyöripaidoista. Itselle en edes harkitsisi sellaista tiukkaa, alas asti avonaista. Lisäksi sen tulisi olla löysä, mielellään jotain college kangasta ja näin ollen vähän paksumpi. Rentoa siis sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!