torstai 31. maaliskuuta 2016

N Y X


30.3.2016 30.3.2016a 30.3.2016b

Tuossa muutama päivä sitten odotettu paketti oli pudonnut postilaatikosta alas ja olihan se iloa availla pakettia. Hyvin pieni paketti oli, vähän kolhuja matkatessa saanut, mutta sisältö oli sitä mitä siinä odotettiin. Snapchatissa seuraavat saivatkin jo maistiaisia tästä paketin sisällöstä, sillä en malttanut olla kuvaamatta sinne jo samalla kun availin.

Tosiaan minä en mikään meikkihirmu ole, meikkituotteet pystyy helposti laskemaan sormin ja niitä muutenkin käytän melko harvoin. Volyymiripset tosin ovat hyvin iso syy meikittömyyteen, mutta eihän se sitä tarkoittaisi, ettenkö meikkaisi. Sillä onhan tässä innostuttu esim välillä niitä huulia meikkailemaan. Ei siis ollut yllätys, että tuotteet joita tuolta pretty.fi sivuilta tilailin olivat kaikki huuliin. Ja noh, onhan se fakta, että nykyään muutenkin meikkaus on aikalailla huulien ympärillä. Ja kulmakarvojen. Contourista puhumattakaan.

Elikäs pretty.fi nettisivustolta nämä NYX:in tuotteet tilasin. Lähinnä lähdin tuota Stockholm-sävyistä pehmeää matta "huulivoidetta" etsiskelemään. Siinä sitten mukaan pääsivät myös todella paljon kehuttu Primer ja korjauskynä. Tai no wonderpencil nimellähän tuo kynä menee, mutta itse kutsuisin sitä ainakin oman tarkoitusperän mukaisesti korjauskynäksi.

Olihan noita heti pakko päästä testaamaan ja ei ole kyllä turhaan kehuttuja! Tuntui aivan ihanalta tuo "huulivoide" huulilla, primer antoi sellaista tasaisuutta ja pitoa muutenkin. Wonderpencilillä sitten sai kätevästi korjailtua jos mitä ylimääräisiä viiruja. Erityisesti se mattaisuus ja sellainen luonnollinen nude ovat niitä asioita, joita itse arvostan paljon. Tästäkin on täällä jo puhuttu. Siispä alle pistin vihdoin itselleni ostettua Lumenen Wild Rose Liplineria sävy 2 ja näytti omaan silmään juuri siltä mitä haluankin. Myös toimii hyvin vanhalla IsaDoran rusehtavalla rajauskynällä, tulee vähän tummempaa sävyä silloin.

Entä sitten se hinta? No tosiaan kaikille kolmelle tuli hintaa se alle 30e postikuluineen. Ei siis todellakaan paha. NYX:in tuotteilla on muutenkin ollut paljon kehun aiheita ja varsinkin juuri sitä hinta-laatu suhdetta on kehuttu. Nyt itse voin ainakin näiden tuotteiden osalta yhtyä samaan. Niin ja arvatkaapaa vaan olisiko tuon testauksen jälkeen tehnyt heti mennä tilaamaan pari tuotetta lisää? Voi kyllä. Ne tilaukset kuitenkin jääköön johonkin toiseen kertaan.

Tällainen hyvin pika-pikapostaus tänään, sillä nyt on pakko kiirehtiä äkkiä töihin. Huomenna tuleekin sitten niitä kuukaudenkooste-postausta sekä teen varmaankin muutamia postauksia jälleen luonnoksiin. On nimittäin viikonloppua menoa ja meininkiä sekä nyt muutenkin alkaa olla kaikenlaista hälinää tässä. Mutta niistä tosiaan huomenna lisää, nyt kone kiinni ja hyvät torstain toivotukset. Tai voisiko jopa sanoa aurinkoiset...?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!