maanantai 25. tammikuuta 2016

Kevät täältä tullaan (melkein ainakin)


Missguided
Nelly


 Voiko jo nyt alkaa fiilistelemään kevättä vaikka ollaankin vasta tammikuussa? Minun mielestäni ainakin voi ja onhan tässä jo laitettu nahkatakkikin päälle. Tosin luvattu vesisade ei oikein innosta sekä muutenkin tämä sään vaihteluhan on vain todiste siitä, ettei ihan hyvin maapallolla mene. Kuitenkin ikävät aatteet nyt syrjään ja sitä kevään fiilistelyä!  Minulle kevät on oikeasti ehkä sitä parasta vuoden aikaa, ainakin pukeutumisen suhteen. Ja no muutenkin onhan se kevät vain aika huisia aikaa, vaikka omalla kohdallani se on myös sitä stressaavinta aikaa... Jaarittelut työnnetään nyt kuitenkin sohvan alle ja keskitytään siihen itse aiheeseen!

Olen vasta viime vuosina löytänyt sen ihan oman tyylini. Tai no ainahan se oma tyyli on ollut, mutta nyt olen vasta jotenkin löytänyt sellaisen tyylin jossa koen itseni täysin kokonaiseksi. Kynnet vielä kun saisin kasvattaa takaisin, niin vola! Se on kuitenkin sitten vasta kesän aikaa, joten toistaiseksi tyydytään lyhyihin kynsiin joita sitten viikonloppuisin lakkailen. Tyylistä pistän tulemaan vähän enemmän lisää, mutta sitä ennen tuolla olisi pieni tehtävä, joka odottaa tekemistä. Nimittäin vaatekaapin suursiivous. Kaikki vanha ja "ei minulle sopiva" pois ja uudet sisään. Postausta siis aiheesta tulossa, mutta kaikki ajallaan.

Ensimmäisessä kollaasissa on muutamia vaatteita, joita bongailin uudelta ihan lemppari sivustolta eli Missguided. Suosittelen kyllä käymään tuolla sivustolla, mutta varautumaan siihen, että joka kerta löytyy vain ihanempia ja ihanempia vaatteita. Joten aikamoinen shoppailu himo tuolla sivustolla kyllä kasvaa. Voisin melkeinpä jokaisen vaatteen sieltä napata kaappiini, mutta nyt tyydyttiin noihin kuuteen, joita ei nyt meinaa millään saada mielestä pois. Arvatkaa vain kuinka paljon tässä tulee taisteltua sitä vastaan, etten noita klikkaisi ostoskoriin. Aika paljon nimittäin. Pitää kuitenkin jäädä toistaiseksi vain kuolailemaan noita tänne ruudun taakse. Ja sama pätee noihin Nellyn vaatteisiin.. Voi minua, miksi oikein meninkään tuonnekin eksymään..? Sieltä löytyy hyvin laaja värikirjo. No ei, mutta musta on vain niin tyylikäs ja sopii kaikkeen. Noista eniten kyllä himottaisi ostaa tuo Niken musta huppari. Voi, että tuollaista vain kaipailisin niin paljon nytkin päälleni. Koska vaikka luulisi, että urheiluvaatteita löytyy niin monesti joudun toteamaan, että eipä löydy! Ne vain ovat niin kalliita että oikein itkettää.

Mutta nyt on pakko sulkea koko kone ja nauttia tästä vapaapäivästä. Maanantait on niitä parhaita, mutta kyllä eilen tuli huomattua sunnuntain olevan hyvällä kakkospaikalla. Eilen tuli kyllä todettua, että kaipailisin tosiaan sellaista kokonaan vapaapäivää olevaa päivää. Siis sellaista että voi koko päivän olla yöpuvussa, nukkua niin pitkää kuin haluaa, eikä tarvitse miettiä minnekään menemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!