maanantai 24. marraskuuta 2014

Hymy huulilla ja varpaat jäässä

Hehe, juuri kun kehuskelin tuosta touchista tähän kirjottamiseen, niin tulikin heti sitten pidempi tauko. No, töissä mennyt tuo aika, niin aika väsynyttä sitä ollaan oltu. Lauantaina vetäisin mm. tuollaiset kevyen 9,5h työpäivän... ilman taukoja.
Tänään oli siis se H-hetki ja siinä se tatuointi nyt on. Kuitenkin postausta asiasta tulee vasta myöhemmin, joten palataan vielä vähän edelliseen viikkoon. Muutamia kuvia olen ehtinyt nappailla ja niiden siivittämänä kertaillaan.

Snow

 Lumen tuloa nyt ei ole voinut olla huomaamatta, mutta olihan pakko ikuistaa tämäkin asia. Hauskaahan oli se, että kun perjantaina töihin lähdin, niin ei ollut lunta tullut ollenkaan, eikä sitä edes satannut. Niinpä juoksutrikoot ja Nike Freet jalkaan. Bussissa istuessa kuitenkin se lumi sitten pöllähti ja kun kotiin palasin illalla, olikin meidän piha aivan lumessa. Siellä sitten rämmin neon keltaiset Niket jalassa. Säänmukainen varustus siis...

Frozen sushi

Kokeiltiin perheen kanssa lauantaina pakastesushia. Vähän kyllä skeptinen olin, enkä niin vähäänkää... Mutta ihan ok oli, vähän kalassa maistu pakaste, mutta positiivinen yllätys kyllä oli. Taidan silti ihan niissä tuoreissa susheissa pysyä ja olivat muutkin samaa mieltä. Mutta onpahan tämäkin nyt koettu.

Onepiece and frenchfries

Vaikka väsyneitä ollaankin oltu, kyllä hymy on nyt viimeiaikoina vain ollut huulilla. Hymyilyttää kuitenkin ja mikäs siinä. Minä yleensä sanonkin, että mieluummin nauraa kuin itkee. Vaikka onhan se itkeminenkin välillä ihan hyvästä... Myös OnePiecet on nyt ahkerassa käytössä olleet, siis aivan ehdottomuus talvella. Uutta olen tilaamassa, vähän vielä hakusessa, että mikä mutta eiköhän se tässä selkeydy. Ja tietenkin ranu-kuoret kuvassa, olen niin ihastunut näihin. Maittavat!

Friends and pasta

Frendejä on tosiaan tullut kahlattua oikein olantakaa, kun Netflixiin viimein pamahtivat loput seitsemän tuottaria. Seitsemännessä ollaan ja varmaan sekin taas katsottu pian loppuun asti. Siis miten voi olla vain noin loistava sarja, vitsit naurattaa edelleenkin ja samat kohdat itkettää (en nyt lähde kertomaan mitkä, koska muuten tulee juonipaljastuksia...).
Onneksi on kuitenkin vielä neljä tuottaria jäljellä, niin ei ihan heti lopu. Sitten vain johonkin toisen sarjan pariin ja koukuttumaan. Niinhän se menee, ainakin minulla.

Hunger games!

Perjantaina kävin myös hakemassa minulle sekä Iidalle liput uusimpaan Nälkäpeliin. Tiistaina eli huomenna tosin vasta mennään katsomaan, mutta liput piti hakea muutama päivä ennen ja perjantai nyt osui sopivasti. Mutta siis Hobitti elokuvan jonottajat... Säikähdin kyllä pahasti kun siinä lippuja fanit jonottivat ja örkeiksi oli osa pukeutunut. Huhhu, ei tuollaista perjantai-iltana kiitos!
Sunnuntaina fiilistelinkin katsomalla molemmat aikaisemmat leffat. Miten voikaan olla näin innoissaan? Olen tosin kuullut elokuvasta vähän ristiriitaisia mielipiteitä, joten jännittyneenä odotan. Huomennahan sen sitten näkee, että kuinka paljon huonompi se nyt todellisuudessa oli kuin kaksi edeltäjäänsä. Innolla kuitenkin odotan!
Mutta nyt voisin avata veljen tuoman suklaapäällysteisten Oreoiden paketin ja nappasta sieltä pari keksiä ihan vain maanantain kunniaksi. Koska maanantai on hyvä päivä, ellei jopa se paras (no ei nyt vielä sentää!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!