lauantai 27. syyskuuta 2014

Pakoon!

20.8.2014d

Jihuu, vihdoin se koittaa! Enää vähän päälle 9 tuntia ja nämä kaksi jamppavamppia istuu Finnairin koneessa kohteena Kööpenhamina. Todellakin tulee loma sekä minulle, että Inksulle aivan täysin 110% tarpeeseen. Töitä on paiskittu ja vielä enemmän töitä on luvassa. Töitä, töitä, töitä.
Muutenkin sen takia ollaan oltu hiljaiselossa. Mitäpä sitä tulla töiden tekemisestä kirjoittelemaan. Ei ole tosiaan mitään ehtinyt siinä tehdä. Toki kavereita nähdä, mutta sekin on mennyt sellaiseksi hengailuksi.
Mutta ah, nyt Köpikseen vihdoin mennään. Se olisi sitten hyvästit rahoille ja tervetuloa rankka kuukausi. Kitueloa, mutta täysin sen arvoista. Täysin, täysin!
Pitäisi vielä pakata, tai no "pakata". Eipä oikein pakattavaa ole, tyhjällä matkalaukulla mennään, täytettynä takaisin tullaan. Se olisi se meidän suunnitelma tälle reissulle. Kamera lähtee mukaan, joten tästä varmasti postausta tulee. Mutta nyt, öitä ja palaillaan!
Ai niin, pakko vielä tulla mainitsemaan, että kahden vuoden etsintä on saanut päätöksensä. Vihdoin ja viimein olen löytänyt etsimäni. Tai itseasiassa tytöt löysivät sen minulle tänään Kisahallin kahviosta. Pauliina-pullon. Se on sitä arjen pieniä iloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!