maanantai 21. heinäkuuta 2014

Road Trip


Vajaa parisen viikkoa sitten otettiin tyttöjen kanssa pienoinen irtiotto arjesta ja lähdettiin lyhkäselle road tripille kohti Turkua. Marjut oli sieltä saanut kämpän itselleen ja ikään kuin sen sitten innoittamana vuokrattiin auto sekä hommattiin hotelli ja ei kun matkaan!
Europcarilta auto vuokrattiin ja vähän siinä taisi kaikkia jännittää, kun ei oltu kukaan aikaisemmin tuollaista hoideltu. Krista ja Mimosa homman hoiti, kun minä ja Marjut odoteltiin. Turhaan sinne oli kaikkien neljän päätään tunkea mukaan. Jonkin aikaa siinä kuitenkin sai odotella, mutta pian olikin Mimosalla avaimet kourassa ja matkaan päästiin.
 
21.7.2014f

Perille päästiin hyvin, vähän kyllä mökkeily ruuhkaa oli, mutta onneksi sää oli hyvä. Ja mikäs siinä oli hyvässä porukassa ajella ja hyvää musiikkia kuunnellen! Itse tykkään matkustella autossa, vaikka pienempänä olikin jopa lyhyilläkin matkoilla pahoinvointia. Nykyään nautin autoilusta vain niin paljon, että uudelle reissulle voisi lähteä vaikka heti! Ja pitkälle sellaiselle.
Nälkähän siinä kaikilla oli perille päästyä, joten minnes tämä nelikkö suuntaakaan? Sushilleppa tietenkin, minnes muuallekaan.
 
21.7.2014a

Ruoat oli saatu nassuun ja sitten vähän ehostelua. Turun yöelämään lähdettiin ja oli kyllä aika hankalaa. Niin vahvasti on tottunut Helsingin menoihin että siinä sitä sitten kyseltiin vastaantulijoilta vähän apua. Päädyttiin lopulta Donna-nimiseen paikkaan, joka oli itseasiassa laiva. Sitä olivat vastaantulijat suositelleet ja sitä voin lämpimästi itsekin suositella, jos Turussa oleilette.
Aamulla sitten olikin lähtö kohti kotia. Heitettiin tavarat autoon ja ajettiin hieman lähemmäksi keskustaa. Eiväthän helsinkiläiset voi kävellä.....
Aamupalaa oli saatava ja erityisesti minulla sekä Kristalla taisi olla se kovin nälkä, kun napattiin vain kiskalta hodarit. Oli kyllä hyvät hodarit!
 
21.7.2014g

Marjut ja Mimosa tarvitsikin kunnon ruokaa, joten hetken etsiskelyn jälkeen istuuduttiin blanko-nimiseen ravintolaan joka iltaisin toimi ilmeisesti myös  "yökerhona". Siinä sitten istuttiin ruoasta sekä auringosta nauttien, kunnes olikin aika suunnata takaisin Helsinkiin. Auto piti palauttaa 16.00 mennessä ja matkaan oli siis lähdettävä ajoissa, ettei tulisi turhaan lisämaksua.
 
21.7.2014d 21.7.2014e 21.7.2014c

 //Kuva:  ©Mimosa//

Kotiin oli kuitenkin ihan mukava päästä, olinhan ollut jo Tampereella melkein koko viikon, vain ehtinyt yhden yön pyörähtää kotona. Ei siis ihme, että aika uupunut olin, kun lösähdin vain kotona sohvalle. Silti onneksi matkalle lähdettiin, tuli kyllä tarpeeseen!
 
21.7.2014b


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!