torstai 31. heinäkuuta 2014

75 days


Aivan järkyttävässä hiljaiselossa on nyt viimeaikoina eletty. En oikein tiedä miksi on tuntunut niin hankalalta tulla koneen ääreen ja päivittelemään. Ehkä se on tämä kuumuus öisin, joka häiritsee unta ja näin ollen väsymys päivisin. Onhan sitä nimittäin vaikka mitä tehty. Kuvia tosin ei oikein ole tullut räpsittyä. Ihme...
Mutta siis tässä sateen säestämänä voinkin sitten kertoa asian, jota en millään jaksaisi odottaa. Nimittäin jälleen kerran lähtö kohti EM-kilpailuja alkaa syksyllä, lokakuussa. Kohteena Islanti ja ollaan tyttöjen kanssa aika innoissaan. Vakio toveri Iida tietysti matkassa mukana, mitäs olisikaan kansainväliset kisat ilman Iidan matkaseuraa? Mukaan myös lähtee Inksu sekä vahvistuksena vielä Riikka.
 
31.7.2014c

//Aarhus 2012 EM//

Koska matkaseurue on isompi, niin sitten tytöt otti ja päätti vuokrata kämpän viikoksi. Aika halvaksi tuli ja tälleen voin ainakin näin etukäteen suositella. Hoitui helposti ja vaikka siinä joutuikin sitten hieman säätelemään ja sähköposteja lähettelemään, niin silti, helposti hoitui. Innolla nähdään mikä meitä sitten siellä toisessa päässä oikein odottaa.

31.7.2014b

//Odensse 2013 PM//

Lennot osoittautuikin sitten niiksi kinkkisemmiksi tapauksiksi. Tosiaan suoria lentoja ei ollut ja nyt sitten lennellään Norjan kautta. Ei siinä mitään, kun kukaan ei kilpaile, mutta onhan se rankkaa ja rankkaa kun tulee kaksi matkustuspäivää pelkästään lentojen takia. Siis yhteensä yhteen suuntaan matkataan noin 8 tuntia. 
  
31.7.2014a

//Kuva: favim.com //

Mutta sellaista siis tulossa, ajattelin jo tälleen etukäteen tulla asiasta mainitsemaan. Itseasiassa tänään maksoin lennot, joten siitä ehkä tuli vielä enemmän sellainen, "tosiaan ollaan lähdössä"-olo. Onneksi aika menee sujakasti, joten eiköhän sitä jo kohta pähkäillä pakkaamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!