keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

#kukatiesi


Vähän tai ei niin vähänkään viivellä tulee pienoinen hehkutus siitä, että kuka tiesi? Todellakin meikäläinen alusta asti olin sitä mieltä, että Saksa vie voiton ja niinhän siinä kävi. Epäilijöitä löytyi paljon, mutta olisivat vain kuunnelleet minua. Mutta nyt ylimielinen puhe sikseen, en minä oikeasti mikään jalkapallo tietäjä ole. Nyt vain taisi löytyä oikea joukkue jota kannattaa.
Kristan, Ilonan ja Jennan kanssa mentiin finaali peliä katsomaan Sports Academy:n. Paikalla olijat olivat melko tasaisesti jakaantuneet Argentiinan sekä Saksan puolelle, joten aika hyvä tunnelma siellä oli koko ajan.
 
23.7.2014a

Vaihteeksi oli ruokaa tietenkin saatava ja varsinkin tuollaista mättöä. Itse otin hodarin, en nyt kyllä muista minkäniminen oli, mutta ai että oli hyvää! Täyttävää ja hyvin sottaista syödä eli ei ensitreffi materiaalia. Mutta niin hyvää! Siinä sitten tuli jännitettyä aikalailla, ranskiksia napostellen ja kokista juoden jännitykseen. Oli kyllä hieno tunne, kun Götze sen pallon sinne maaliin iski, siinä istuttiin Kristan kanssa Götzen numero paidassa ja tuli kyllä viisas olo.
 
23.7.2014g

//Paidat Intersportista (lasten)//

Mitäs muuta sitä on tullut tehntyä? No kaikenlaisia kesäherkkuja syöty aikalailla. Niin ja työthän tässä alkoi, joten siitä myös vähän yksitoikkoisemmaksi elämä muuttui jälleen. Ja aikaakin kuluu ihan eritavalla. Päivät vain jotenkin lyhenevät tai siltä se ainakin tuntuu.
 
23.7.2014f 23.7.2014b

Viime lauantaina järjestettiin Nellille ylläriksi synttärit. Tyttö tuli suoraan Rodokselta ja pienten mutkien kautta saatiin hänet Ilonalle. Oli kyllä aika yllättyneen näköinen tyttö, eikä kyllä ihme, olisi siinä itsekin ollut aika äimänä. Oltiin järkätty ruokaa, vähän drinkkejä ja sitten eikun vain ulos juhlistamaan. Itse aika väsynyt olin ja mietin jo hetken että Ilonalta olisi kotiin mennyt, mutta onneksi ulos lähdin, sillä ihan hauskaa oli. Kesällä kun lämmintä on, niin ei tunnu aivan yhtä kamalalta käppäillä tuolla ulkona kun baarireissulta kotiin suuntaa. Itseasiassa kesä yöllä Helsinki on ihan kaunis paikka.
 
23.7.2014d 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!