maanantai 17. heinäkuuta 2017

SHORTSIPÄIVÄ

17.7.2017a 17.7.2017c 17.7.2017d
17.7.2017g
|| Aurinkolasit: Missguided (ei myydä enää) | Farkkutakki: Missguided (ei myydä enää) | T-paita: Levi's | Farkkushortsit: Missguided | Kengät: Vans ||


Eilen päästiinkin vihdoin nauttimaan niistä lämpimistä keleistä täällä Helsingissäkin. Onhan niitä ollut muutamia yksittäisiä tapauksia, mutta ei kuitenkaan sellaisia että olisin uskaltautunut laittamaan shortsit jalkaan. RuisRockissa tähän fiilikseen päästiin jo ja tuntui jotenkin "tönköltä" vuorautua jälleen pitkiin housuihin. Heti sunnuntaiaamuna kun heräsin, suuntasin heti parvekkeelle. Hymyhän siinä nousi korviin asti, kun tajusin että tänään on shortsipäivä!

Kesän alussa lähti aikamoinen tilaus Missguided-nettikauppasta. Vaatekaappi kaipasi muutosta ja rohkaistuin myös tilaamaan farkkushortsit. Farkkujen ja farkkushortsien ostaminen on aina ollut yhtä tuskaista, joten jännitin todella paljon että mitenköhän nämä shortsit sopisivat. Tilauksenhan tein nimittäin sopivasti juuri ennen RuisRockia ja sinne oli shortsit saatava. Onnekseni shortsit osoittautuivat aivan nappi ostokseksi ja pääsivätkin festareilla kahtena päivänä käyttöön.

Näitä kuvia muuten katsellessa tuli huomattua, että ne omat hiukset ovat kasvaneet aivan hurjasti. Vähän jopa jälleen houkuttaisi niiden leikkaaminen, mutta toisaalta onhan nämä pitkät hiukset nyt aika iso osa sitä omaa tavaramerkkiä. Toisaalta itseni tuntien en yhtään ihmettelisi sitä, että syksyllä lähdettäisiin toteuttamaan jälleen jonkinlaista pikamuutosta hiuksiin.

4 kommenttia:

  1. Koko viikonloppuna oli kyllä aivan ihana keli pk -seudun puolella :D Itse päädyin ekaa kertaa tänä kesänä rannalle aurinkoa palvomaan. Nuo kuvat on ihanat ja samaten on kyllä tuo sun päällä oleva asukin♥♥♥

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rannalle en vielä itse ole päätynyt, se pitäisi siis vielä ainakin tehdä! Kiitos, itsekin tykästyin asuun ja nyt kun vähän viileämpää on ollut, niin farkkutakki on kyllä ollut ahkerassa käytössä.

      Poista
  2. Ihana asu!! Mageet noi kengät!! :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!