tiistai 25. lokakuuta 2016

B L V C K is W H I T E -curaprox

25.10.2016 25.10.2016a 25.10.2016b 25.10.2016c


"Musta hammastahna, jonka aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäymät. Valkaisee hampaat ja raikastaa hengityksen. Alhainen hankausarvo ei vaurioita hammaskiillettä. Hydroksyyliapatiitti auttaa vihlontaan ja vahvistaa kiillettä. Raikas limen maku. Ei sisällä vaahtoaineita, joten sopii myös aftaherkille. Pakkauksessa mukana musta erikoispehmeä Curaprox-hammasharja."

"Aikuisille ja yli 12-vuotiaille tavallisen hammastahnan tapaan aamuin illoin. Poistaa hampaiden värjäymiä ja raikastaa hengityksen."

"Vaikuttavina aineina toimivat aktiivihiili, fluori ja hydroksyyliapatiitti"


Arvatkaa vain kuuntelinko myyjää suu auki. Pakkausta olin jo hetken aikaa ehtinyt kädessäni hypistellä I Love Me-messuilla, kunnes myyjältä oli tästä tuotteesta pakko kysellä. Miten muka mustanvärinen hammastahna voisi valkaista hampaita? Ja vielä luonnollisesti? Vieläkin sitä ollaan skeptisiä, mutta olihan tuo nyt pakko kiikutella kassan kautta kotiin testaukseen. Kuulemma tuloksia pitäisi näkyä parin käyttökerran jälkeen. Jännityksellä siis jäädään odottelemaan, sillä tänään pistetään tuo syvänmustatahna testiin. Piti oikein purkki avata ja katsella, että onko se tahna nyt oikeasti ihan musta. On.

Tuote on ProCaren valmistama ja sitä saa Suomesta vain osasta apteekeista sekä Sokoksella taisi olla myös myynnissä. Sveitsissä valmistettua ja varmasti pinnalle nouseva tuote, ainakin messuilla oli kuhinaa koko ajan tuon pisteen ympärillä ja myyjän mukaan olivat myyneet varastonsa tyhjiksi. Vain viimeisiä putiloita oli enää jäljellä. Myyntikikka ehkäpä, mutta ainakin itse innolla haluan nähdä mitä tämä saa aikaan. Tulen sitten myöhemmin kertomaan tuon tuotteen tuloksista, oliko eroa, onko ostamisen arvoista.

Sokosen verkkokaupassa tälle löytynee hintaa 24,90e ja esim yliopistonverkkoapteekista saa puolestaan hieman halvemmalla nimittäin 22,80e. Pakkaukseen kuuluu harja sekä tahnaputilo. Messuilla tätä myytiin 15e/pakkaus, mikä oli melko suolainen hinta hammastahnalle ja harjalle. Kuitenkin tahna on todella riittoisan oloinen ja noh, välillä pitää vain ottaa riskillä jos jotain uutta haluaa kokeilla. Tästä lähdenkin tahnaa testailemaan, palaillaan sitten muutaman päivän päästä samasta aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!