maanantai 14. marraskuuta 2016

NMD_R1

Ette arvaakkaan sitä ilon määrää, kun perjantaina olin Inkan kanssa ostelemassa talvikenkiä ja bongasinkin sen sijaan kenkähyllystä kauan etsinnässä olleet kengät. Adidasksen NMD_R1 kenkiä oli tullut etsittyä kuin viimeistä päivää, nettikauppoihin olin viestiäkin osaa laittanut, mutta turhaa. Kokoja ei ollut enää missään ja epävarmaa oli, tulisiko niitä lisää. Siispä kun Stockmannin hyllylä näin nämä, nappasin ne kouraan. Okei, koko oli 40, mutta taisin siinä todeta, että jos muuta kokoa ei ole, niin ostan sitten nämä. Hetken siinä myyjää etsiskelin, kunnes kärsivällisyys loppui  ja kävelin kohti kassaa. Varovaisesti kysyin löytyisikö kokoa 38 varastosta, vaikka esim UGGit on minulla kokoa 37. Kuitenkin sellainen kutina oli, että näistä yksikoko isompi olisi otettava. Siinä pidättelinkin hengitystä, kun myyjä katsoi löytyykö varastosta. Ehdin jo aatella, että ei niitä voi olla enää jäljellä, taas kävi näin. Siinä oli kyllä pöksyissä pysymistä, kun myyjä totesi että löytyy, haluanko sovittaa. Ai että haluanko?!
   
14.11.2016 14.11.2016a 14.11.2016b

Siinä niitä sovitellessa en kyllä millään meinannut raaskia ottaa niitä jalasta pois. Mukavat nimittäin jalassa ja noh, onhan nuo kyllä niin kauniin näköiset. Ainakin vielä kun ovat ihan puhtaat. Piti kuitenkin viime lauantaina nämä saada tietenkin jalkaan... Ovat edelleenkin ihme ja kumma kuitenkin moitteettomassa kunnossa. Nyt kuitenkin pistin vähän parempia säitä odottelemaan tuonne kaappiin.

Miten voikaan olla tällaista materialismirakkautta? Varsinkin kun on kyse asiasta, jota on etsinyt epätoivoon asti ja sitten sen löytääkin arvaamattomasta paikasta. Minulle ei siis ollut missään vaiheessa tullut mieleenkään käydä tsekkaamassa olisiko Stockmannilla. Sinne sitten jäivät tosin talvikengät, mutta meneehän noi UGGit vielä tämän yhden talven. Tai sitten voi olla, että ne talvikengät tulee silti ostettua, vaikka niihin varattu rahat menivätkin nyt näihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!