torstai 8. kesäkuuta 2017

LÓREAL COLORISTA BLEACH

Vaikka tämä kesä on tosiaankin mennyt ihan yhtä ailahtelevasti kuin se oma mieli, niin olihan sitä kesätukkaa saatava. Kalenterissa nimittäin lukee kesäkuu, niin eikö se olekin silloin kesätukan paikka? Mitään semmoista supermullistavaa en lähtenyt tekemään, olihan valmistujaiset seuraavana viikkona. Toisin sanoen en oikein edes ollut suunnitellut hiusten värjäämistä. Sokokselta oltiin Inkan kanssa ostelemassa kaikenlaista valmistujaisia varten ja siinä yhdellä hyllyllä katse osui näihin LÓrealin Colorista-tuotteisiin joita onkin näkynyt jo aikapaljon somessa sekä ihan mainoksissa.

25.5.2017

Otin siis vain tuon valkaisevan, joka on jos oikein ymmärsin tarkoitus käyttää ennen kuin lisää niitä itse värejä. Siis kun on tummista hiuksista kyse, blondeilla all good. Itse halusin kuitenkin vain tuon valkaisevan-vaikutuksen, joten jätin itse värit vielä kauppaan.

Luonnollisesti tätä oli heti kotiin tultua kokeiltava, joten pistin hieman vastahakoisen Inkan hiuksiani valkaisemaan. Näissä asioissa kyllä huomaa sen oman kärsimättömyyden, en kyllä yhtään jaksa odottaa että jonkun asian voisi tehdä vaikka seuraavana päivänä. Mutta ei.

25.5.2017a

En ole koskaan aikaisemmin värjäillyt itse hiuksia, joten tulihan nuo ohjeet aika hyvin koluttua. Muutenkin olen sellainen että en oikein ohjeita jaksa lueskella, jolloin hyvin usein homma menee inprovisoimiseksi. Nyt siihen ei kuitenkaan ollut varaa. Ohjeet olivat kyllä ihan super helpot ja pakko sanoa että iso plussa koko tuotteesta siinä, että putilot oli numeroitu. Teki koko hommasta jotenkin paljon järjestelmällisempää ja näin ollen helpompaa. Ainoa asia missä pitää olla extra tarkka on siinä, että tämä tosiaan valkaisee. Pyyhkeen, vaatteiden ja ylipäätänsä huoneen jossa operaatiota suorittaa pitää olla sellaisia, joissa ei haittaa valkoiset läntit. Siispä kylppärissä, vanhat biksut päällä ja vanha pyyhe harteilla. Ja kumihanskat. Paketissa tulee mukana onneksi yhdet, niin ei tarvitse sitä miettiä.

25.5.2017b

Tuossa vähän kuvaa siitä, miltä hiukset nykyään näyttävät. Mukana tulee siis hoitoaine, joka lupaa poistaa keltaisuutta. Tuota ainetta on käytetty nyt kolme kertaa värjäyksen jälkeen. Käytän myös muita hopeashampoo tuotteita, joista enemmän pääseekin lukee TÄSTÄ postauksesta. Vielä olisi vähän tuo väri hakusessa, mutta alkaa kyllä näyttämään siltä, mitä olenkin tähän tukkaan kaavaillut. Aurinko muutenkin aina muokkailee hiusten väriä, joten sitä aurinkoa nyt vain odotellessa!

Noissa väreissä saa kyllä olla tarkkana, netistä löytyy vaikka mitä kauhutarinoita, joita ei todellakaan kannata käydä ukemassa juuri ennen kun meinaa ne omat hiukset värjätä... Kaikkien hiukset reagoi kuitenkin eritavalla eriaineisiin ja jos koko päästä olisi kyse, niin itse ainakin kävisin kampaajalla värjäyttämässä. Latvat sen verran eriasia, kun ei se aine siihen päänahkaan osu. Hetken kyllä mietin että olisin repäissyt ja vetässy koko pään, mutta se jääköön vielä ensikertaan hautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!