tiistai 28. marraskuuta 2017

LOKA-MARRAS

loka-marras

Kohta ollaan jo joulukuun puolella, lunta on maassa ja vuosi lähenemässä loppua. Loka- ja marraskuut on niitä kiireisiä kuukausia leirien ja kisojen takia. Toisaalta nykyään tuntuun että jokainen kuukausi on kiireinen, aina on viikonloput monen kuukauden edestä täynnä kaikenlaista ohjelmaa. On ollut rapujuhlia, kilpailuita, leirejä, synttäreitä, tupareita, läksäreitä ja vaikka mitä!

Kirjoittamisen suhteen on vähän ollut vaihtelevat fiilikset, tavallaan hirveästi olisi asiaa mutta tuntuu vaikealta saada kirjoitettua oikein mitään. Jaksaminenkin on vaihdellut laidasta laitaan, välillä nukutaan niitä 13h unia ja välillä sitten selviydytään minimaalisilla.

Joululoma on ihan lähettyvillä ja sitä olenkin odotellut jo jonkin aikaa. Lomaa ei nimittäin ole tullut vietettyä, kun kesäkin meni täysin töitä tehden. Vihdoin alkaa tuntua siltä että väsymystä on saanut selätettyä ja nyt taas jaksaa. Tai sitten jaksetaan sen voimalla vielä, että kohta on loma. Pienin askelin tännekin palailen purkamaan sitä arkea jota tällä hetkellä elellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!