torstai 5. lokakuuta 2017

FLOW 2017

Vaikka Flowsta onkin jo aika ehtinyt vierähtää, olihan se viikonloppu jälleen yksi kohokohta kesässä. Tänä vuonna monet kaverit olivat myös päässeet osallisiksi kyseisiin festareihin, joten hyvällä porukalla todellakin mentiin. Muutenkin kesällä on jotenkin niin ihana kun muualle muuttaneet kaverit palaa Helsinkiin ja kaikki ovat taas yhdessä.

Flow Flow

Flowssa sää riepoi meitä lauantaina ja kepeistä sain vielä näihin festareihin oman lisämausteen. Sen seurauksena lauantaina tuli vain piipahdettua alueella, yhtäkään keikkaa en tuona päivänä nähnyt. Tosin se oli silti yksi hauskimmista päivistä, ilta nimittäin huipentui kavereiden keikkaan sellaisissa hyvin suljetuissa Flow-jatkoissa Ääniwallin vieressä.

Sää oli muutenkin todella outo, perjantaina oli lämmintä ja aloittelut hoidettiin ulkona piknikin merkeissä. Samalla teemalla aloitettiin lauantaipäivä myös, kun Etun ja Susanin kanssa pistettiin kavereiden jalkapallo peliä katsoessa aamupala-aloittelut pystyyn.

Flow Flow Flow Flow Flow

Koko festareiden kohokohdat olivat ehdottomasti omalla kohdalla Lana Del Reyn keikka sekä tietenkin ihan ykkösenä Frank Ocean. Super yllättäjä oli ehdottomasti Skott, joka olikin ensimmäinen keikka meille Flowssa. Harmitti vain se että noin hienolla äänellä esiintyvä ihminen oli tuohon aikaan. Olisi ehdottomasti vienyt ihan uusille ulottuvuuksille jos keikka olisi ollut illalla tuolla 360-areenalla. Tosin oli tuo keikka silti huikea. 

Flow Flow Flow Flow

Edes hyvin nihkeä Flow-työntekijä jonka mielestä minun ei selkeästi olisi pitänyt tulla festareille keppien kanssa, ei saanut tuota hyvää fiilistä laskemaan. Porukka kohdillaan, ruoka kohdillaan, keikat kohdillaan, Flow oli jälleen kerran pettämätön. Tosin ensi kerralla voisin pitää huolen siitä, että kepeille ei olisi käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!