torstai 30. marraskuuta 2017

KESKIVIIKKO: 29.11.2017

10:30 Valehtelematta minulla on soinut jo viisi herätystä. Nyt kuitenkin on aivan pakko heräillä, ettei aamu taas valu täysin ohitseni. Vielä hetki silti sängyssä ja somen tsekkaus.

10:45 Somet on nyt tsekattu ainakin pintapuolisesti ja aika nousta ylös sängystä. Tuntuu ikävän kylmältä nousta pois lämpimän peiton alta.

11:00 Avaan koneen ja alan pitkästä aikaa lueskelemaan blogeja. Moderni perheen pistän pyörimään taustalle ja aloitan aamiaisen valmistamisen.

11:25 Aamiainen jäähtynyt ja näin ollen valmis syötäväksi. Kaurapuuroa vadelma-mansikka hillolla sekä kanelilla jonka seuraksi iso mukillinen kylmää vettä. Veden juonti parani heti, kun Monkista ostin tuon muovimukin jossa kansi sekä pilli. Miten voikaan veden juonti helpottua jostain mukista!
  
Untitled Untitled

12:00 Aloitan tekemään työjuttuja koneella. Totean jälleen kerran että olisi vain pitänyt suosiolla aloittaa heti aamulla. Ajatuskaan ei jotenkin pysy kasassa joten menee enemmän aikaa kuin pitäisi.

12:45 Edelleenkin työjuttujen kimpussa. Apua, kiire! Vaihdan nopeasti vaatteet ja pinkaisen kohti bussipysäkkiä, tiedän jo nyt olevani myöhässä, mutta vielä herättelen toiveita että bussit menisi aivan nappiin.

13:35 Perillä, eikä ollenkaan niin paljon myöhässä kuin olin ajatellut! Ei muuta kuin joulujuhla koreografioiden ahkeraan suunnitteluun.

14:30 Oikeat työt alkaa. Tämä on niitä päiviä selkeästi, ettei yhtään jaksaisi. Tytötkin ovat jotenkin todella levottomalla ja villillä päällä. Pakko kuitenkin pitää pääkylmänä, ettei hermostu.

15:30 Ensimmäinen osa töistä loppuu ja jälleen joulujuhla koreografian pariin. Tällä kertaa omalle ihanalle Minit-joukkueelle jonka kanssa aloitettiin nyt syksyllä!

16:30 Minien treenit alkaakin ja kyllä niissä puhtia riittää. Pitää vain nyt skarpata että pysyy itse menossa mukana. Alkaa näköjään sitä olla oikeasti pienoisen tauon aika.

18:00 Huhhu, 2/3 suoritettu. Paikan vaihtaminen ruokakaupan kautta. Keskiviikkoisin se nälkä kyllä tuppaa tulemaan aina yhtä yllättäen ja lujaa. Oppisikohan sitä joskus niitä eväitä ottamaan mukaan?

18:25 Ruoat ostettu ja kohti Liikuntamyllyä. Metrossa on jotenkin todella paljon porukkaa ja muutenkin kaupunki täynnä ihmisiä. Inhoan ryysiksiä ja tunkemista.

Untitled Untitled

18:50 Pikasyömistä ja tyttöjen kanssa kuulumisien vaihtamista. Vielä pitää jaksaa, kohta pääsen kotiin sohvalle lokoilemaan ja miettimään ihan muita juttuja kuin jumppajuttuja.

19:00 Treenit alkaa. Peruskuntokausi pistetään käyntiin joten vähän rauhallisempaa lämmittelyä. Huoltavat kehiin!

21:20 Vihdoin päivä kasassa ja kotia kohti. Bussissa somen selailua ja huomaan ettei ajatus enää kulje kunnolla, yhtä mössöä koko pää.

Untitled Untitled

21:55 Kotona. Vaihdan kiireesti hallilla mannapölyttyneet vaatteet pois ja ihana uusi yöpuku-setti päälle. Kauhistelen taas eteisen peilistä katsoessa näkyviä finnejä leuan oikealla puolella. Ei olisi pitänyt viikonlopun aikana syödä sitä karkkipussia...

22:10 Ruokaa, pinaatti-pesto-kana-tomaatti-pastaa ja jälleen kerran mukillinen vettä. Oli ihan meinannut tuo juominen unohtua, joten nyt sitten otetaan nesteytys takaisin. Empire päälle ja tätä päivitystä tekemään kun vielä muistaakin jotain tästä päivästä.

23:55 TV ja pleikkari kiinni. On hampaiden sekä kasvojen pesun aika.

Untitled Untitled

00:10 Hampaat ja kasvot on nyt pestynä. Totean Inkalle että olisi niin outoa asua jonkun jätkän kanssa. Jännää, sillä olenhan asustellut veljeni kanssa melkein 20 vuotta. Kaivaudun lämpimän peiton alle ja katselen vielä hetken kännykällä kaikkia some juttuja.

Untitled

00:55 Hups, eksyin Instagramiin hieman pidemmäksi aikaa kuin olin ajatellut. Herätys päälle seuraavaa päivää varten ja nukkumaan!

4 kommenttia:

 1. Tällaiset my day -postaukset on kyllä niin kivoja! Sulla on ollut kyllä aktiivinen päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aktiivinen, mutta kuitenkin se tyypillinen keskiviikko mulle :)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea sun päivästä :) Mä kans tykkään laittaa kaurapuuroon kanelia, ja toinen hyvä on kardemumma! Sit siihen päälle hilloa tai tuoreita marjoja ja hedelmiä ni vitsit on hyvää.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin lueskella muiden päivistä :). Tuo kardemumma on vielä testaukseen odottava, pitänee kuitenkin pistää testiin kun kaneli pääsee loppumaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!