maanantai 4. joulukuuta 2017

DON'T DISTURB

20171128_165622349_iOS 20171128_165553199_iOS 20171128_165507709_iOS

|| Toppi: BikBok | Shortsit: BikBok ||

Joulu alkaa tehdä tuloaan, jonka myötä myös lahjojen pohtiminen nousee ajankohtaiseksi. Joka vuosi lupaan aina itselleni, että seuraavana vuonna olen ajoissa liikenteessä. Ja ei tule varmaan yllätyksenä, että joka vuosi tulee tuo lupaus rikottua. Lahjoja metsästellään viime tinkaan ja usein niiden keksiminen on työn takaa. Mitään turhaa sitä ei nimittäin haluaisi kenellekään ostaa.

Tiedän että minulle lahjojen ostaminen on yhtä työn kanssa. Harvoin on sellaista mitä todella tarvitsisi ja kun sellainen on, niin kärsimättömänä ihmisenä on minun heti saatava se. Olenkin nyt hankkinut muutamia juttua, jotka näin jälkikäteen olisivat olleet oikein loistavia lahjatoiveita. Ne nyt oli vain jälleen saatava heti. Näistä on kuitenkin varmasti apua kun miettii sitä lahjaa siskolle, ystävälle, tyttöystävälle, sukulaiselle tai vaikka äidille! Itse ainakin otan aina kaikki vinkit ja neuvot talteen, tulevat nimittäin enemmän kuin tarpeeseen tänäkin vuonna. Sitten kun joskus vain pääsisi sinne lahjaostoksille asti.

BikBokista löytyy aivan ihana yöpuku setti! Toppeja sekä shortseja löytyy kolmena eri värinä, tumman sinisenä, hailakan vaaleanpunaisena sekä valkoisena. Kumpikin maksaa 9,99e, joten tuotteita ei kyllä ole todellakaan hinnalla pilattu. Molemmat ovat todella mukavia päällä ja tuota toppia saa säädettyä kätevästi solmittavien olkaimien takia. Itse halusin vähän väljemmän alaosan, mutta yläosa sai olla hieman tiukempi siispä koot shortseista L ja topista S.

Yritin kovasti etsiä netistä kumpaistakin tuotetta, mutta näköjään vain toppeja on sieltä mahdollisuus toistaiseksi tilata. Ehkä shortsit tulevat myöhemmin myös, sillä kaupassa ainakin myyjä kertoi tämän olevan melko uusi tuote. Ja uskoisin myös olevan aika hitti-tuote näin joulun alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!