maanantai 9. lokakuuta 2017

EAT POKE HKI

Ulkona syöminen on vähentynyt omalla kohdalla huimasti. Kuitenkin välillä se on aikataulun kannalta välttämätöntä ja onhan se nyt joskus ihan omien mielitekojenkin kannalta välttämättömyys. Monesti vain tuppaa käymään niin, että päätyy niihin samoihin paikkoihin syömään. Siksi tässä onkin otettu itseään oikein niskasta kiinni ja alettu etsiä uusia paikkoja. Ja muutama mainitsemisen arvoinen paikka onkin tässä jo ehtinyt löytyä! Storyn avokadoburgerista kerroinkin jo aikaisemmin TÄÄLLÄ, ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa. Storysta saa myös kasvisversion tuolle kyseiselle burgerille, joka muuten näytti myös todella hyvälle.

eat poke hki eat poke hki


Aikatalossa sijaitseva Eat Poke Hki on nousut tällä hetkellä yhdeksi lemppari paikoistani. Pari kertaa olen siellä käynyt enkä todellakaan ole joutunut pettymään. Kyseessä siis tietääkseni Helsingin ainoa vain Poke-ravintola, missä todellakin hinta-laatusuhde kohtaavat. Hintaa tuolle kulholle on 12,90e ja siinä todellakin vatsan saa aivan täyteen. Hintaan kuuluu myös miso-keitto sekä tee.
MIKONKATU 8, 00100 HELSINKI

Kulhon saa koota ihan itse ja vaihtoehtoja kyllä riittää, ettei heti kyllästy. Pohjan voi valita joko kokonaan salaatilla, riisillä tai ottaa puolet ja puolet. Itse otan tuon pelkän riisi version, joten nuo salaatilliset on vielä kokeilematta. Siihen sitten valitaan kaksi pää-lisuketta. Avokado sekä tiikeriravut on ne omat suosikit. Kastikkeitakin löytyy valittavaksi asti, toistaiseksi olen pitäytynyt tutussa ja turvallisessa soijassa. Ja kulhot todellakin maistuvat yhtä hyvälle kuin näyttävät!

Ravintola tosiaan sijaitsee Aikatalossa, mutta sitä saa hetken kyllä etsiä. Kyse on todella pienestä paikasta, joka sijaitsee liukuovien vieressä lähellä kampaamoa, jonka nimeä en nyt muista. Paikka on kuitenkin täysin pienen etsimisen arvoinen. Ruokaa saa myös otettua mukaan, mutta onhan nuo astiat kunnon kuvausunelma, kun ruoka muutenkin on noin kauniin värikäs. Ravintolassa on myös oma viehätyksensä, kun on niin pieni ja näin ollen intiimi. Rauhaisa tunnelma jossa Helsingin tarjoamaa hälinää pääsee hetkeksi pakoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!