tiistai 12. syyskuuta 2017

TÄÄLLÄ OLLAAN

Hungary Hungary Hungary

Tulikin sitten pidettyä ihan kunnon loma täältä. Loma tosiaan teki terää, hetken aikaa palloiltiin nimittäin kahden työn kanssa, joten energia ja keskittyminen meni niihin aivan täysin. Mutta nyt on tultu takaisin ja paljon on tässä "loman" aikana ehtinyt tapahtua.

Elokuun alussa sain pienen sumplimisen avulla järjestettyä itselleni viikon loman. Olin ehtinyt jo asennoitua siihen, että ulkomaan matkat tältä kesältä jäisi haaveilun tasolle. Luonnollisesti temperamenttisena ihmisenä olin myös ehtinyt harmistua, kun kaverit alkoivat matkaa suunnitella. Kun loma kuitenkin mahdollistui, olin valmis voittamaan yhden peloistani, nimittäin yksin matkustamisen. Vasta kuitenkin matkustuspäivän aamulla tajusin, että minä todella matkustaisin yksin. Autossa istui siis hyvin hiljainen ja jännittynyt Pauliina. Isältä tulikin neuvoja koko ajomatkan, mutta mieleen jäi vain se, että pää oli pidettävä kylmänä sekä ei saisi hosua. Kyllä isä tyttären tuntee, kun neuvoja antaa.

Matkasta tulee siis jälleen monta postausta ja kyllähän Flowstakin tuli muutamia kuvia räpsittyä. Ja juonipaljastuksena voin kertoa, että tulihan tuossa melkein viikko kepeilläkin kuljettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!