maanantai 27. heinäkuuta 2015

mitkä asiat ärsyttävät

Pitkästä pitskästä aikaa nähdään minuakin kameran toisella puolella. Vähän tällainen itsensä ylittäminen tuli tehtyä. Kameran edessä puhuminen ei ole ehkä se minun mukavuusalueella oleva asia, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa siihenkin opita. Ainakin itsellä oli hauskaa tuota tehdessä sekä katsoessa. Ei niinkään hauskaa ollut sen editointi, joka tuntui kestävän ikuisuuden ennen kuin sain edes jonkin ohjelman toimimaan, tämäkin ohjelma toimii vielä norjaksi. Sillä kuitenkin saatiin jotain aikaiseksi ja päästiinkin tappelemaan tuon youtuben kanssa. Ai että se oli taistoa, mutta onneksi tuli voitto vietyä kotiin! Mutta siis, videon aiheena asiat, jotka minua ärsyttävät. Kuten videollakin sanon, ovat asiat varmasti osa sellaisia, joihin itsekin sorrun. Joten ei tuomita!



Pakko vielä mainita, että olin juuri tullut suihkusta ja hiukset vielä osittain märkinä. Näyttävät aika jänniltä, tuli tuossa editoidessa huomattua. Ovat muuten kasvaneet aikalailla ja vähän alkaa tässä mietityttämään nuo lyhyet hiukset... No eiköhän näillä pitkillä hiuksilla nyt jonkin aikaa elellä... Ja tosiaan laittakaa ihmeessä niitä omia ärsytyksiä, keventää huomattavasti itseään, kun saa ne ulos sanottua.

Mutta nyt kun tämän viimein sain tänne, niin taidanpa mennä nukkumaan. Mahti viikkoa kaikille, kohta mennäänkin jo elokuussa..!

4 kommenttia:

  1. Oot tosi luonteva tos kameran edes et ala tekee vaa enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon! Enköhän ala tässä enemmän tekemään, ainakin noiden teko on hauskaa puuhaa (:

      Poista
  2. tosi kivan olonen blogi! ja tee toki lisää videoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä alankin sitten varmaan niitä tehtailemaan enemmän (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!