keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Bye bye money

8.10.2014a
8.10.2014b 8.10.2014c 8.10.2014d 8.10.2014e 8.10.2014f 8.10.2014g

Tässä siis mitä Köpiksestä lähti mukaan Suomeen. Ei mitään hullua vaatemäärään, mutta kyllä me ihan hyvin saatiin se matkalaukku täyteen. Hieman ehkä jäi muutama juttu mieltä kaivertamaan, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Eli oikeisiin asioihin taisin rahani satsata.

Lentokentällä tietenkin Victoria's Secret-putiikeissa ravattiin jälleen. Jotenkin ei vain kerralla osata niitä asioita hoitaa, vaan täytyy se pari kertaa siellä pistäytyä. Johtui kyllä tälläkertaa siitä, ettei ensimmäisessä putiikissa ollut tiettyä tuoteta, joten kipaistiin katsomassa olisiko toisessa. Mutta hei tärkeintähän on se, että molemmat tulee hymyhuulilla kassit käsissä Köpiksestä Suomeen. Eikö...?

En tiedä kauanko olen Abercrombien nettisivuilla kuolaillut tuon takin perään. Kuitenkin niin kauan, että kun sen kaupasta bongasin, totesin että 180e hinta ei estänyt minua jättämästä takkia kauppaan. Tuntui vain aivan kuin minulle tehdyltä, kun puin sen päälle. Niin pehmeä ja lämmin ja tuli heti sellainen tunne, etten haluaisi takkia ottaa pois. En ikinä. Inksu heittikin siitä jo, että nukunko takki päällä.

Juoksutrikoot pisti heti silmään, kun kierreltiin Gina Tricotissa. Inksu oli jo itsensä urheiluosastolle löytänyt ja siellä katseli tarjontaa. Suurin osa oli kyllä täysin samaa kuin Suomessa ja muutenkin minusta tuntuu usein hassulta mennä sellaisiin kauppoihin, joita kotimaassa on. Silti niissä on pakko käydä ja kyllähän tarjonnat ovat paaljon paaljon laajempi kuin Suomessa. Ja tuotteita aikaisemmin esillä. Ainakin itsestäni tuntuu siltä.

Tuo college-paita on liikkeestä, jota ei voi olla huomaamatta. Perus paitoja, huppareita ja college, joissa on erilaisia tekstejä. Siis todellinen valinnan vaikeus minulle ja Inksulle, joille tuollaiset paidat on kuin tehty. En tiedä kauanko siellä oikein istuttiin ja mietittiin. Ja mietittiin. Ja mietittiin. En ole varmaan missään kaupassa viettänyt niin paljon aikaa. Palataan kyllä varmasti tuonne uudestaan. Ja todennäköisesti uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!