torstai 9. tammikuuta 2014

Triangle

//Sormukset Gina Tricot//
//Kello Swatch, Berliini//
//Sormista kyynärpäähän: Rodos, Thomas Sabo, H&M//

En ole taas oikein saanut tuota aikaa otettua, kun aikaa on mennyt tuohon kouluun ja töihin näin lomajälkeen. Edellisessä postauksessa jo sanoinkin, että koska kirjoitukset alkavat uhkaavasti lähestyä, täytyy taas hautautua kirjojen pariin. Ei huolta, kyllä tänne aina jossain vaiheessa piipahdan, en vain ehkä niin usein.
Tuossa päätin esitellä vähän kynsiä, jotka vuoden vaihteen kunniaksi lakkasin. Vähän ovat jo kovia ehtineet kokea, mutta hyvin ovat silti pysyneet menossa mukana. Tuo valkoinen on sitä Mavalan lakkaa ja sitten tuo glitter on aika jokeri, nimittäin Gina Tricotin aleboxista! Yllättävän hyvää, vaikka minä olen ehkä tällaisten "kalliimpien lakkojen" puolella, mutta oli kyllä ihan positiivinen yllätys.

Sitten onkin taas teidän vuoro kaivaa sieltä loistavia ja omalaatuisia ideoita esiin. Nimittäin tullut ehdotuksia videopostauksista ja seuraava tällainen isompi onkin tekeleillään. Kyseessä on Ensimmäinen... ja te saattekin laittaa että mitä! Mahdollisimman persoonallisia olisi kiva saada, ettei kaikki ole vain jotain ensimmäinen sana, ensimmäinen lelu yms. Okei noi olikin aika hyviä, mutta ymmärsitte varmaan mikä on homman nimi. Joten ehdotuksia tulemaan reippaasti (:.

12 kommenttia:

  1. aluksi haluan sanoa että upeat kynnet! ja sitten ensimmäinen muutto, matka ulkomaille, ihastus, idoli, muisto tai sellane minkä muistat ihan itse kun olit pieni, en oikein tiedä lasketaanko se "ensimmäiseksi" mutta kuitenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, noista on hyvä lähteä liikkeelle (:

      Poista
  2. ihanat kynnet! <3 tästä ulkoasusta en oikeen tykkää, siihen kannattaisi panostaa ja miettiä mikä sopisi yhteen! :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon (:. Juu, tässö olen vähän miettinytkin ulkoasu remonttia, mutta itse pidän tällaisesta tyylistä, joten eipä varmaan mitään radikaalia muutosta. Mutta kiitos paljon rehellisestä mielipiteestä ja ulkoasu mietintään (:

      Poista
  3. Aivan ihania noi kaikki sormukset, haluan!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, siitä vain etsimään löytyisikö vielä kaupoista (:

      Poista
  4. ihanat sormukset pakko myöntää & haha ihana gifi toi missä jennifer on :-D ja tosiaan ensimmäinen leffa minkä katoit elokuvateatterissa, puhelin, paras ystävä & ajatus tältä päivältä ! jospa noista ois iloo :-)

    www.anniqamix.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo gifi on vaan niin minua! Ja kiitos paljon noista ideoista, on iloa ;)

      Poista
  5. Ihanat kynnet ja noii sormukset varsinkin! <3
    Ensimmäinen... meikkituote, hiusväri (jos on värjännyt hiuksiaan, niin mikä se väri oli), ulkomaanmatka, hajuvesi, harrastus, toiveammatti,lempiväri, "työkokemus"...

    Siinä vähän ideoita, mitä mulla tuli mieleen, hauskaa viikonlopun jatkoa!

    http://leopardella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (: Just ihania ideoita, kiitos niistäkin!

      Poista
  6. Ihana toi sun banneri ja kivat noi kynnet:)

    dreamscometrue-jaana.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Banneri onkin kesäinen ja ulkona on nyt virallisesti talvi... Hhm, kesä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!