maanantai 4. marraskuuta 2013

"Sataa, sataa ropisee, pili pili pom"

Viikonloppu takana ja uutta viikkoa pukkaa sateen saattelemana. Töissä tuli vietettyä, niin enpä tännekään oikein ehtinyt tai no väsymyksen takia jaksanut tulla päivittelemään. Ei tosin mitään päiviteltävää ollut, että ei sen puoleen. Paitsi, että lauantaina korkattiin uusi vohvelirauta ja tehtiin siis vohveleita! Hyviä oli, mutta belgialaisten vohveleiden resepti oli hakusessa, eikä tämä ollut kyllä lähellekään samaa makua, kuin Kauppatorilla saatavat vohvelit ovat. Joten jos joltain löytyy loistava belgialaisvohveli resepti, linkkailkaa tai laittakaa kommenttiboxiin!


Mitään muuta ei siis viikonloppuna ihmeellistä tapahtunut. Tulihan siinä vähän fiilisteltyä tulevia TeamGymin PM-kilpailuja viime syksyn EM-kilpailuja katsoen. Vaikea jotenkin uskoa, että enää 4 päivää lennon lähtöön!

Sadetta on kyllä nyt piisannut oikein olantakaa ja tietysti aamulla en kumppareita löytänyt mistään! Converseilla siis tuolla talusteltiin ja aivan märäthän ne on. Ei ehkä se parhain idea, mutta valittavana olivat kangaskengät vai UGG:it ja kaikki ne joilla UGG:it on tietävät, ettei sateella tule kysymykseenkään.
Pitkästä aikaa laitoin myös päälle Bershkasta ostetun takin. Takista parempia kuvia voi katsella TÄSTÄ postauksesta.

Päällä:
Pipo: H&M
Huivi: Zara
"Parka": Bershka
Musta neule: H&M


Sekopää vauhdissa!

Sitten vielä loppuun tällainen "ei aiheeseen liittyjä"- juttu, nimittäin olen ihan hurahtanut hameisiin. Minulla on jotenkin aina ollut hameita ja mekkoja kohtaan sellainen viharakkaus-suhde, edelleenkin on, mutta nyt on taidettu kallistua sinne rakkauden puolelle. Bongasin tuossa jo aikoja sitten (en muista koska..) Emma Watsonista haastattelun Cannes-filmifestivaaleilta ja välittömästi ihastuin hänen asuunsa. Sellainen yksinkertainen asu, joka oli rakennettu kahdesta vaatekappaleesta: pitsinen ¾ hihainen paita sekä musta hame. Kokonaisuuden kruunasi punaiset huulet sekä rentoletti, joka oli letitetty toiselle puolelle päätä. Mustat yksinkertaiset ballerinat ovat myös valinta, jossa ei voi mennä pieleen.
Kuitenkin tämän asukokonaisuuden innoittamana, olen huomannut selailevani erilaisia hameita sekä myös kaupoissa niitä etsiskellyt. Kuitenkin ei sitä "oikeaa" ole vielä eteen tullut, mutta onneksi ihastuttava Kööpenhamina tarjoaa loistavia etsintä kohteita. Ehkäpä sieltä löytyisi sitten "se oikea", if you know what I mean.

Pinterestistä kerätty kuvia Emma Watsonin innoittamana.

Nyt tiputtaudun pilvilinnoistani takaisin maanpäälle, sillä koulu hommat kutsuvat. Voi tätä työn määrää, en ymmärrä miten olen oikein jaksanut, kun jaksot ovat ennen olleet täynnä kursseja? Nyt jo nämä kaksi kurssia tuntuu jo ylivoimaiselta. Ehkä havaittavissa kaamosmasennusta tai sitten vain tuo Tanskan matka ei anna tilaa koulu motivaatiolla... Kuka tietää, mutta nyt vain selviytymään!

4 kommenttia:

  1. Vohvelit on ihania! :D Meidän ruokalassa niitä on joka päivä, joka aterialla ja itsekuri saa olla melkoinen ettei sorru (joka päivä, joka aterialla :DDDD) Ihana tuo sun takki muuten :)

    www.minullaonsiivet.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, vohveleita saatavilla joka päivä?! Itselläkin itsekuri olisi aika rajoilla :D
      Kiitos paljon (:

      Poista
  2. Emma Watson on kyllä täydellisyyden huipentuma! Ei voi kuin ihailla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!