keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Piristeruiske

Ihanaa oli kyllä herätä, kun aurinko  paistoi ikkunasta ulos. Ei siis enää sadetta! Huomenna tosin varmaan sataa taas, mutta huomasi heti, että yksikin aurinkoinen päivä antoi kunnon piristysruiskeen (:. Jaksoi päiväänkin pirteänä nousta ja hyvä niin, kouluhommia riittämiin vielä on...

Ei ihan kyllä tuolta sieltä ikkunasta uloskatsottuna näyttänyt, mutta silti (:
Kuva favim

Koska tuo mahtava aurinko sieltä pilkisti, niin siis kouluunkin jaksoin pirteämpänä lähteä. Okei, yksi syy oli se, että viimeinen koulupäivä ennen Tanskan reissua! Mut hehkutukset sikseen ja itse asiaan. Kouluun puin päälle vähän yhdistellen classic-tyylistä ja sellaista rentoa. Vähän mietin että sopisiko yhteen ja sopihan ne, itse ainakin tykkäsin kovasti. Koulussakin Mimmu kehui ja sanoi minusta aika osuvasti, että olen jotenkin löytänyt sen oman tyylin. Tämä on niin totta! Aina muodista kiinnostuneena ja sitä seuranneena, minulla on melko sellainen "plain jane"- tyyli ollut. Nyt kuitenkin tuntuu että olen sen omani löytänyt, sellaisen mistä pidän ja on itsevarmaolo olla (:. Syytä en osaa kertoa, ehkä se tässä valkenee ajan kanssa. Tulipas syvällinen pintaraapaisu, mutta tuo Mimmun kommentti vain sai jotenkin miettimään. Mutta sitten tämän päivän asuun!

Päällä:
Bleiseri: Zara
Ohut college-paita: H&M
Mustat farkut: BikBok

Sivu hapset!

Hiukset laitoin pitkästä aikaa perus nutturalle. Tuolla "sisällä" on valkki, eli sellainen mustadonitsi, jonka avulla nutturan teko on todella nopeaa ja se saa nutturan näyttämään paljon muhkeammalta. Suosittelen hankkimaan valkin, sen avulla saa sellaisia loisteliaita kampauksia, joita WeHeartIt, Tumblr, Pinterest ja Instagram ovat pullollaan. Valkkeja löytyy melkeinpä mistä vain, vaatekaupoista, Glitteristä ja hyvin varustetuista ruokakaupasta. Noista siis esimerkiksi, mutta muualtakin löytyy varmasti!


Tämän kuvan otin puolivahingossa ja aluksi ajattelin poistaa sen, mutta jotenkin siinä oli minusta vain todella hyvä tunnelma (:. Siksi tämä "epäonnistunut" kuva nyt pääsee tännekin näytille.


Tänään myös kaivelin PM-kilpailuja varten rekvisiittaa. Aluksi olin jo pienoisessa paniikissa, kun omatekele Suomen-lippua sekä "tekstilakanaa", ei mistään meinannut löytyä! No, onni onnettomuudessa ja sieltähän se löytyi kaappien kätköistä. Itse siis ollaan nuo molemmat Inksun, Iidan ja Anniksen kanssa tehty Aarhusin hotellissa viime syksyn EM-kilpailuihin. Tarvikkeet hankittu tanskalaisesta Prismaa vastaavasta føtex sekä Tigerista (Suomestakin löytyy, ainakin Helsingistä) hankittiin maalit. Näiltä "lakanoilta" löytyy siis tunnearvoa ja siksi on tärkeää, että ne matkaavat kannustamaan Suomea minun ja Iidan kanssa takaisin Tanskaan.


Huomenna meillä on taksvärkki-päivä, joten hyvään saumaan tuo päivä tulee! Ehtiipä kerrankin hyvin pakata ja muutamia asioita pitää vielä ostaa ennen matkalle lähtöä. Huomenna sitten varmaan tuleekin viimeinen postaus ennen kuin sitten Tanskan reissun jälkeen palaan takaisin uutta kokemusta rikkaampana ja miljoona kuvaa näytettävänä (aivan oikein, kamera lähtee mukaan, joten varautukaa!).

12 kommenttia:

  1. oiii upea bleiseri! ja blogis vaikuttaa muutenkin tosi kivalta:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Haastoin sut mun blogissa http://diversityofmylife.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ei olekaan ennen haastetta tullut! Kiitos tästä, katsotaan miten käy... (:

      Poista
  3. vau! sulla on upee iho ja sun hiukset on täydellisen väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Olipas piristävä kommentti, kiitos vielä (:

      Poista
  4. jeejee can't wait! ota paljon kuvii nii mäki nään miten teiän reissu meni :)) t. annis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, tottakai Pannukka ;) Nii kelaa ylihuomenna!! Tai huomenna (melkee).

      Poista
  5. Onpas kiva asu! Simppeliin asuun tuo kivasti särmää toi rannekorujen röykkiö - ihanasti sopivat keskenään yhteen erilaisetkin korut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (: Juu siis olen iha jotenki addictoitunu käsikoruihin :D

      Poista
  6. Oii aivan upee asu! ♥

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos (: Ihania kommentteja♥

      Poista

Kiitos kommentistasi!