maanantai 28. lokakuuta 2013

Mustaa, mustaa ja sadetta

Aika ruokatäytteinen kuva saldo tänään... Tuollainen alkualustus hehe :D.

Marjut oli käymässä koulussa, joten suunnattiin hänen ja Jeren kanssa kohti keskustaa. Marjut oli menossa treenaamaan/valmentamaan ja lyöttäydyin mukaan, sillä itsellä oli sovittu kuvaamisaika 16.30 Kisikselle. Ruoan hakua oli siis tiedossa.
Forumin yläkerta on uudistettu ja siellä on monia ruokapaikkoja. Tykättiin sen uudesta ulkonäöstä Marjutin kanssa hirveästi silloin kun sitä Suuri Puhallus-elokuvaa oltiin menossa katsomaan ja siellä pistäydyin syömään. Postaukseen pääsee TÄSTÄ.
Marjut ehdossti Hanko Sushia ja oi kyllä! Sushia! Namii, alkoi vain kuola valumaan. Jere ei ihan yhtynyt tähän sushi-himoon, kiltisti se siinä istui kun minä ja Marjut sushit pistettiin poskeen.

Nami nam!

Puoliviideksi tosiaan sinne Kisahallille raahauduin tuossa sateessa. Meillä otettiin kaikista kilparyhmistä valmentajineen kuvat, kuten tuossa jo aikaisemmin postauksissa mainitsin. Nyt oli vuorossa minun ja Inksun nuorempien TeamGym-joukkueen kuvaus. Ihan hauskaahan se kuvattavana oleminen oli, kun kerrankin oli ihan ammattikuvaaja kuvia ottamassa! Itse kuitenkin harrastan kuvissa epäonnistumista, kamerat ei vain jotenkin rakasta minua...

Kuvaussession päätyttyä näin pitkästä aikaa Sebben! Kyllä, se kaveri on viiletellyt Imatran ja Helsingin välillä tässä aika tiuhasti, joten hankalaa löytää yhteistä aikaa. Nyt sellainen löytyi ja olen tästä tainnut aikaisemminkin valitella, siis yhteisenajan löytämisestä kavereiden kanssa. Niin se vain on, että kun tuolla halleilla tulee se viisi kertaa viikossa oltua, niin aika on aika rajallista.
Kivaa oli kuitenkin nähdä, vaikka aika väsynyt olinkin (pahoitteluni edelleenkin Sebbe, kiitos kuitenkin että näytit ymmärtävän!).
Keskustassa Sebbeä odotellessa etsiskelin mustia paksuja sukkahousuja. Siis anteeksi mitä? En meinannut mistään löytää paksuja mustia sukkahousuja kokoa S! Siis aivan perus sukkahousuja! Mitä, mitä?! Gina Tricotista kuitenkin sellaiset viimein löysin, toivottavasti ovat hyvät. Myös mustaa toppia olin kaipaillut, edellinen oli kyllä niin loppuun käytetty, että huhhu.

Musta toppi: Gina Tricot 7,95e
Mustat sukkahousut: Gina Tricot 9,95e

Kotona tehtiin omia uuniperunoita sienikastike-hommalla. Vähän jäi ehkä perunat minun makuuni vielä liian kiinteiksi, mutta hyviä oli silti ja se sienikastike... todellinen makunautinto. Täytti myös hyvin masun, sillä tuosta sushihetkestä oli jo aika hyvin aika vierähtänyt.

Epäselvä kuva... Laatu kusee ja pahasti :D

Nyt tuolla ulkona kyllä sataa ja saavista! Sade voisi muuttua lumeksi. Lumi, missä oikein olet? Ulkona on niin pimeää, sellainen valkoinen peite voisi tulla valaisemaan tätä synkkää syksyä...

4 kommenttia:

  1. En ookkaan ikinä syönyt sushia vaikka olisi ollut mahdollisuus syödä aitoa sushia tuola Itävallassa kun sieltä sai oikeaa aitoa kebabbiakin mitä suomessa ei ole missään tarjolla. Nyt tuli nälkä! :O

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä! Hanko Sushi on aika hyvä paikka tai sieltä saa sellaisia "tutunmakuisia" susheja (:

      Poista
  2. Ite oon joskus maistanut sushia, mutta ne ei kyllä olleet yhtään mun juttu :D Tää sun blogis on kivanolonen ja täällä on jotenki kiva tunnelma - kuvat ois kyllä kivempia isompina (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (: juu siis minusta sushit on vähän yleisöä jakava homma, niistä joko tykkää tai ei tykkää... Jep pitäisi pistää vähän ulkoasua parempaan kuntoon niin saisi noita isompia kuvia, kiitos paljon vielä palautteesta (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!