lauantai 3. elokuuta 2013

Ollerup, täältä tullaan!

Pika pika postaus tulevasta matkasta. Oi kyllä, taas mennään! Eli niille jotka eivät tiedä, huomenna istun taas lentokoneessa, suuntana Kööpenhamina. Matka ei kuitenkaan ole mikään "shoppailu-matka", vaan koulutusmatka.
Valmennan siis TeamGymiä ja Tanska, jossa koulutus pidetään on yksi TeamGymin ykkösmaista. Suuntaamme siis joukkueen jota valmennan sekä joukkueen kahden muun valmentajan kanssa Ollerupiin. Paikalle saapu myös muita Suomesta sekä tietysti ympäri maailmaa (:.
En oikein itsekään tuosta koulutuksesta tiedä muuta kuin, että käydään liikkeiden avustusta yms. läpi. Hieman hepreaa ehkä niille jotka ei lajia tunne, mutta kuitenkin tässä video, josta vähän näkee mitä luvassa.


Paikka on siis koulu, aivan oikein KOULU! Jos jotain kiinnostaa paikka enemmän niin ei muuta kuin klikkaamaan OLLERUP ja siitä pääsee virallisille nettisivuille.

Tuonne siis suunnataan ja kone otetaan mukaan, mutta saa nähdä kuinka tiukka aikataulu on tiedossa, ehdinkö viikkoon postailla. Muistakaa kuitenkin että Tanskasta kotiuduttua teen kysymyspostauksen, joten vielä ehtii laittaa kysymyksiä (:. Joko siis TÄHÄN postauksen alle tai sitten vain kommentoitte tuohon alapuolelle tai laitatte yksityisenä viestiä, kaikki käy (:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!