maanantai 12. elokuuta 2013

Kysymyksiä ja vastauksia

Nyt siis vastauksia kysymyksiin! Toivottavasti ymmärsin kysymykset oikein, jos en ymmärtänyt niin pyytäkää ihmeessä tarkennusta (:.

"Lempivaatemerkki! Niin ja lempivaatteet!"
Lempivaatemerkki, kauhean vaikeaa… En yhtään osaa sanoa, mutta Hollisterin ja Abercrombien vaatteet on ihania, kuten olette varmaan huomanneet ;).
Lempivaatte/vaatteet on ehdottomasti mun OnePiece sekä Cool Story Bro- toppi! Myös uudet Adidaksen housut jotka ostin Tanskasta on ihanat!

"ootko enemmän kissa vai koira ihminen"
Ehdottomasti KOIRA!


"Paras maa missä olet ollut ja miksi ja sit myös paras lomamatka ja perustelut tietty :-)."
No tällä hetkellä, paras maa on varmaankin Tanska. Siihen tosin yksi syy on varmaan se, että siellä on nyt tullut oltua ja tullaan jatkossa olemaan. Mutta siis Lontooseen ihastuin kanssa, ei sekään hassumpi maa ole ;).
Äh, vaikea sanoa mikä on ollut paras matka, koska kaikissa matkoissa on ollut omat hyvät puolensa ja ne on ollut niin erilaisia keskenään. Kuitenkin varmaan tuo Rodos oli se ykkönen, oli niin loistava reissu ja tuli sellainen olo että uusiksi vaan. Mutta tosiaan en oikein osaa perustella kunnolla ja valita, kaikki matkat olivat vain niin onnistuneita.


"kellä sun kavereista on paras tyyli ????"
Kaikilla on hyvät tyylit ja sopii heille, mutta varmaan sellainen tyyli, jossa näkisin itseni, on varmaan Inksun tyyli. Vaatteet on sellaisia mitä voisin itsekin pitää ja muutenkin sopii Inksulle tosi hyvin (:. Se tyttö tietää mitä pukea!

"onks sulla tulevaisuudelle suunnitelmia ja haaveita? millaisia?" Suunnitelmia ei oikein ole, ahdistaa se, kun en oikein tiedä lukion jälkeen minne suunta. Kuitenkin toiveena/haaveena lähteä ulkomaille tai ainakin pois Helsingistä. Maiseman vaihto tekisi ihan hyvää (:. Muodin tai urheilunparissa haluaisin olla tekemisissä, mutta siis muita suunnitelmia/haaveita ei oikein ole.

"Kaveri- ja parisuhteet? koulutus ja tulevaisuuden suunnitelmat? lempi kirjat ja biisit? mitä ootat vielä loppuvuodelta/mitä on vielä tulossa? siin jotai :DD"
En oikein tiedä mitä kertoisin kaverisuhteista, mutta siis kavereita löytyy vähän joka suunnalta. Läheisimmät olen tuntenut jo 6-5 vuotta ja osan vasta vajaa vuoden. Kaikki tosi erilaisia keskenään ja sekä tyttöjä että poikia löytyy kavereista. Parisuhteeseen en vastaa muuta kuin että joo ja ei.
Koulutus tällä hetkellä lukio, eli käyn viimeistä vuotta Mäkelänrinteen Urheilulukiossa. Tulevaisuudessa opiskelemaan jonnekin, en tiedä mille alalle tai minne suunta. Urheilu ja muoti kiinnostaisi, niitä on tosin hieman hankala yhdistää, mutta toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä ;).
Lempikirjat on Harry Potter ja Nälkäpeli hehee.. Tyttöjen liibalaaba kirjat ei oikein iske, tarvitsen jotain actionia. Tosin Lauren Conradin kirjat on kanssa hyviä, suosittelen!
Biisejä hmm.. en oikein osaa sanoa, niin paljon, niin erityyliä. Jessie J:n Wild ja DJ Broiler:in Vannski on nyt soinut ahkerasti, mutta en oikein osaa sanoa onko ne ihan mun lempibiisejä :D. 


Loppuvuodelta odotan hermoromahdusta, joka tulee tapahtumaan kuukauden päästä, kun on kirjoitukset. Mutta siis varmaan uutta Tanskan matkaa, PM-kisojen katsomista. Muuten haluan pitää loppuvuoden aika avoimena, ei odotuksia tai muuta vastaavaa, katsotaan mitä on tulossa (:.


"minkälaista on valmentaa/teetkö jotain muita töitä? ja ja voisitko viel vähä syventää tota sun voimisteluharrastust, niiku mitä siitä on jääny käteen ja jotain kivoja muistoja! ja sit kerro miten meni tanskassa, jotain postausta siitä?? :DD"
En tee muita töitä, kun valmennan, aika ei yksinkertaisesti riitä muuhun! Mitä valmentamiseen tulee, se on aika rankkaa, henkisesti ja fyysisesti sekä aikaa vievää. Valmentamiseen täytyy panostaa 100%, tai ainakin minun täytyy ja siksi koulun ohella työ on aika stressaavaa välillä. Kuitenkin kun näkee tyttöjen kehittyvän, tulee siitä itse hyvälle mielelle ja tulee sellainen tunne, että on onnistunut jossakin (:
Voisin tehdä erikseen postauksen jossa vastaan voimisteluun liittyviin kysymyksiin, koska siitä tulee aika paljon juttua ja aiheesta on nyt tullut kysymyksiä (:. Joten, jos kiinnostaa tietää voimistelusta tai TeamGymistä, niin laittaa vain kysymyksiä niin paljon, kun jaksaa/keksii, niin minä kyllä vastailen oman näkemyksen mukaan. Myös Tanskasta oma postaus tulossa.

"kolme parasta puolta itsessäs ulkonäöllisesti ja sit niiku luonne ja sit kanssa et ketä julkkista niiku ihailet :D"
Tämä kuulostaa niin hassulta, mutta tykkään mun huulista! En oikein tiedä mistä se on tullut, mutta mun huulet on kivan muotoiset ja sopii mun kasvoille :P. Apua, kaksi vielä… No mun nenä on ihan jees, tai se ei ole sellainen dominoiva tai iso, vaan just hyvä mun kasvoille, ainakin minun mielestäni (:. Tykkään myös mun hiuksista, ne on ehkä ainoa asia, josta olen jotenkin aidosti ”ylpeä”. Ei silleen, että niitä mitenkään hoitaisin. Hehe…
Luonteelta olen aika sellainen riidan välttäjä. Vihaan kaikkea draamaa ja muuta vastaavaa. En oikein tiedä onko se mikään ”paras” luonteenpiirre, mutta kuitenkin huomannut olevan hyödyllinen sellainen. Olen myös aika ”nauravainen”, kuten minua on useaan otteeseen kuvailtu ja koen ainakin itse tulevani ihmisten kanssa hyvin toimeen. Kai nuo on niitä ”parhaita” luonteenpiirteitä. Itselle on jotenkin niin vaikea tuollaisista puhua, kaikki itsearviointi ja vastaava on liian haasteellista minulle.
Ihailu on ehkä liian voimakas sana, mutta tällä hetkellä Jennifer Lawrence on minusta aika loistava persoona, ei mikään sellainen ”tavallinen Hollywood-tyttö”. Hänen haastattelut ja vastaukset ovat aina niin loistavia, sarkastisia ja sopii minun huumorilleni (:.

"mitä pelkäät/inhoat ja sit mitä asioita rakastat?"
Inhoan käärmeitä ja piikkejä, suoraan sanottuna kammoan piikkejä yli kaiken!
Puolestaan rakastan leipomista ja sellaista rentoa olemista. En ole mikään hullu baarissa kävijä, tykkään mieluummin olla kotosalla ja tehdä sellaisia ”tylsiä” juttuja. Ruoan osalta Kit-Kat ja M&M cripsy on ihan ykkösherkkuja.

"ootko tyytyväinen sun kroppaan ja miten suhtaudut siihe ku oot tänneki kirjotellu sun "kesäkunto" projektista"
Oon ja en. Joinain päivinä oon ihan tyytyväinen toisina päivinä en. Eniten mun reidet varmaan häiritsee, tosin ei sille mitään voi kun tällaiset geenit oon saanut. Olisihan sitä ihan kiva olla sellainen ”täydellinen, ihanne”- kroppainen, mutta juuri tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen itseeni.

"mikä on sun lempiruoka ent lempijuoma?"
Lempiruoka on ehdottomasti kaikki pasta hommat ja juomana omenamehu

"sun toiveammatti?"
en tiedä mutta työskennellä muodinparissa tai teamgymin parissa, tosin ei ehkä Suomessa, mutta jossain ulkomailla

"kuumin julkkis ;)?" 
Tom Felton, (ah <3) ja Ed Westwick Joten kiitos kaikille jotka laittoi kysymyksiä ja kuten tuossa ylempää jo mainitsin voisin tehdä postauksen voimistelusta, johon TE voitte esittää kysymyksiä ja minä sitten vastailen niihin. Helpommin saa kerrottua, kun siitäkin tulisi niin paljon tekstiä (:.6 kommenttia:

 1. miten oikein päädyit valitsemaan voimistelun? postausta sun omasta urasta ehkä... :)

  VastaaPoista
 2. miten joukkueisiin aina "valitaan"? onks teillä jotkut karsinnat?

  VastaaPoista
 3. kuinka paljon maksaa suunnilleen tai onko kallis harrastus

  VastaaPoista
 4. mitä kaikkia liikkeitä olet harjoitellut silloin kun itse vielä voimistelit? ja tosikiva blogi:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!