maanantai 19. elokuuta 2013

CampOllerup 2013

Tässä nyt sitä Tanskan matkan postausta luvassa, jota toivottiin (:.

Matka siis starttasi sunnuntaina 4.8 aamulla aikaisin. Suuntasin yksin Helsinki-Vantaa Lentokentälle Terminaali 2 klo. 06.30, jossa sitten tavattiin osa mukaan lähtevistä tytöistä. Lennettiin siis tosiaan kahdessa erässä, sillä näin saatiin liput huomattavasti halvemmalla.
Koko matkan mua väsytti niin paljon, nukuin koko lennon ja melkein koko bussi matkan Nyborgista Ollerupiin. Rehellisesti sanottuna, olin aika ailahteleva, välillä tuntui että nukahdan pystyyn ja välillä siltä, että en olisi koskaan ollut yhtä virkeä (=yliväsymys).

Mutta siis en ajatellut kertoa jokaista päivää erikseen, sillä päivät olivat melko samoja ja ulkopuoliselle varmasti tylsähkön kuuloisia. Hehe :P
Eli lyhyesti, aamulla oli herätys siinä 7.00 ja 7.30 suunnattiin aamupalalle. Kauhistelin tuota aikaista herätystä, mutta ei se tuntunutkaan niin kamalalta kun aluksi luulin.
Aamupalan jälkeen oli 8.30-12.00 koppausta, eli harjoiteltiin liikkeiden avustusta eritavoilla. Pääsin siis itsekin vähän "treenailemaan", mikä oli ihan hauskaa ja varmaan koko leirissä parasta, ainakin tuon koulutuksen osalta.

Siinä itse hommissa. Kuva otettu CampOllerupin FB ryhmästä ja tilanne on spotting test, eli koppauksemme siis arvosteltiin. Avustan toisen kurssilla olijan kanssa puolvoltti-volttia.

Lounaalle päästiin heti tuon "ensimmäisen session" jälkeen ja siis ruoat oli niin hyviä! Ei mitään kouluruokaa todellakaan, vaan tuoretta ja maukasta oli, vaikka sisäoppilaitoksessa oltiinkin. Vaihtelua oli ja salaatti tarjonta oli aivan toista luokkaa. Ei ihme että tuolla onnistuu se hyvä ja oikea tankkaus, kun kerran noin hyvät mahdollisuudet tarjotaan...

Ehti siinä lounaan jälkeen hieman hängähtää ja nauttia auringosta. Ulko uima-allas ja kyllä, tuolta trampoliinilta voi hypätä tuonne veteen ;).


Seuraavaksi päivä jatkui erilaisilla oppitunneilla, eli teoriaa tiedossa 14.00-15.30 ja seuraava tunti olikin sitten 16.00-17.30. Siihen väliin tarjottiin hedelmiä ja pieni paussi, mikä oli kyllä tarpeeseen. Teoria käsiteltiin englanniksi ja siinä aina kesti hetki tajuta mistä puhuttiin, kun kuitenkin aiheet olivat melko monisanaisia. Mutta ihan hyvinhän mä ymmärsin, olin jo osannut odottaa täydellistä katastrofia (:.

Ylläri, ylläri oli päivällisen aika klo. 18.00 ja ruokaa jo kehuinkin, mutta vieläkin kuolailen niiden ruokien perään. Ja helpointa oli se, että saavuit vain paikalle ja keräsit lautaselle mitän oli tarjolla, ei tarvinnut itse alkaa mitään ruokia väsäämään. Helppoa, terveellistä ja hyvää!

Illemmalla sitten päästiinkin seuraamaan tyttöjen harjoittelua Clubtrainingin merkeissä. Tytöt oli jaettu päivän harjoituksissa kahteen ryhmään, joten illalla päästiin koko joukkueen kanssa treenailemaan ja tietysti me valmentajat mukaan. Tuli niin hyvä mieli, kun näki tyttöjen onnistumisia ja kuinka yllättyneitä ne itse olivat onnistuttuaan. Tuli ihan omat muistot mieleen ja pakko myöntää, taisi ekaa kertaa tulla oikeasti ikävä sitä treenaamista tuolla...

Ilta huipentui"hyggeen", eli illanvietto ohjelmaan, jonka leirin kouluttajat pitivät. Erimaista tulleet kouluttajat pitivät oman maansa "hyggen" ja kaikille oli tarjolla jotain kakkua ja mehua sekä teetä ja kahvia (ehkä, en ole varma...). Sieltä sitten nukkumaan, jotta jaksoi seuraavana päivänä.

Kuitenkin leirille mahtui oheisohjelmaa kuten mud slide! No saippuaa se itseasiassa oli, mutta siksi sitä kutsuttiin. Edellisinä vuosina oli kuulemma ollut paljon mutaisampaa menoa... Harmitti vähän, kun en itse osallistunut, mutta toisaalta tapaturma-altis kun olen ja olin jo ehtinyt häntäluun täräyttää, katsoin, että ei ehkä kannata... Tytöillä ainakin oli hauskaa ja mäkin pääsin hieman kuvia räpsimään (:.

Saippuan kantoa


Myös torstaina järjestettiin All star show, johon sai vapaasti ilmoittautua esiintymään. HGK edusti Suomea esittäen osan omasta vapaastaa ja vähän volttirataa sekä trampettia. Kaikkea muutakin sieltä löytyi, kuten L-pressi kilpailu, käsinseisonta kilpailu, saksalaiset opettivat tanssia ja freestyle akrobatiaa, vai mitä nyt olikaan ja muutakin!

HGK:n vapaan alkuasento. Sydän!

Emma ja Emilia saksalaista tanssia opettelemassa

Tuli tuolla pelattua beach volleytakin, kun meiltä muutaman kerran loppui oppitunnit aikaisemmin. Mutta kaiken kaikkiaan rankkaa oli, paljon rankempaa kuin osasin odottaa! Ehkä ensivuonna lähdenkin vain seuraamaan treenejä, tai ei sitä tiedä, jos vaikka siihen Level 2 menisi...

Noin niitä mattoja roudataan Denmarks style

Oona ja minä kotiin lähdössä

Tytöt:
Ilona, Hanna-Maria, Ida, Emilia, Oona, Oona, Emma, Elisa

Loppuun vielä video, joka tehtiin tuolta leiriltä. Unohdin varmaan kertoa nyt jotain todella olennaista, mutta toivottavasti en ja tuolta videolta löytyy vaikka mitä!


Loppuun vielä kuva Annasta ja Anniksesta. Tällainen loppukevennys siis ;)...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!