tiistai 16. heinäkuuta 2013

Loma loppu!!

Tällainen kattava postaus mun viikonlopusta nyt siis luvassa! Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut niin en oikein ole ehtinyt tässä välissä tulla tänne postailemaan, mutta nyt on sellainen kolo tässä sopivasti että ehtii (:.

Perjantaina tapahtui historiallinen juttu, sillä minä suuntasin Sonera stadionille katsomaan jalkapalloa! En ollut koskaan ollut, joten en oikein tiennyt mitä tulossa. Olen toki jalkapalloa tv:stä seurannut, mutta onhan se asia erikseen livenä nähdä. Siellä siis istuttiin HJK-VPS pelissä ja ainakin ei voi säätä moittia, paitsi että arskat olisi hyvä että olisi ollut mukana....

Minä lippu ojossa, Ilona ja Krista

Lauantaina vanhan joukkue porukan kanssa tavattiin Ilonalla ja oli mukaan myös pari ulkopuolista kaveria, Nelli ja Krista mahtunut mukaan. Ei meitä loppuenlopuksi niin montaa edes ollut, paikalle pääsi Iida, Riikka, Inksu, Aino ja no tietenkin Ilona (:. Siellä sitten aloteltiin yhdessä ja matka kohti Kaivohuonetta alkoi! Kaivolla oli Venetsia tyyliset naamiaiset ja oli niin hienoa, kun ihmiset oli pukeutuneet vähän paremmin kuin yleensä ja naamarit päässä! Naamrin sai sisäänpääsymaksun yhteydessä ja sieltä sai valita sen oman mieluisan. Toivottavasti sama järjestetään ensivuonna, oli vain niin hauskaa!!

Naamariii!!!

Sunnuntaina sukulaisvelvollisuus, eli rippijuhlat! Vanhempien kummityttö Noora suorittanut tämän velvollisuuden ja häntä oltiin Tuusulassa juhlistamassa. Koska veljeni unohti kameran kotiin, ei kuvia ole :/ No ei se mitään (:. Sää oli aivan ihana ja sitä nautiskeltiinkin siinä ulkona terassilla. Tuntui jotenkin että siitä kun itse ripille pääsi niin olisi niin kauan... eihän siitä oikeasti ole, kai...?

Eilen alkoikin mulla sitten työt,. eli loma ohi! Myös toinen asia alkaa nyt, kirjotuksiin lukeminen... Itseään vaan niskasta kiinni ja kirja käteen, niinhän se menee.

Iloinen työssäkävijä valmiina hommiin (:
Urheilutoppi: Nike
Shortsit: Reserved

Töihin oli ihan kiva palata, hassulta vaan tuntui, mutta eiköhän se tästä lähde. Töistä suuntasinkin kiireellä kohti Kristan kotia, jossa istuttiin rapuja syöden tyttöjen kanssa vähän iltaa. Ihan mukavaa oli niitä rapuja syödä, sushin ohella rakkaus on suuri rapuja kohtaan (:. Oli kyllä aika väsy, mutta kaverit sai jotenkin uutta virtaa muhun, niin en aivan sinne nukahtanut vaan kotiinkin sieltä vielä pääsin.

Tällaisella asulla mentiin:
Huivi: Stockmann
Bleiseri: Zara
Toppi: Zara
Farkut: BikBok
FlipFlopit: Primark
Laukku: Tuliainen Irlannista

Loppuun vielä kuva ihanasta kesäherkusta, vaahtiksia ja mansikoita!


4 kommenttia:

  1. Oot niin ruskee!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, näkisit vaa mun kaverin jonka kanssa tuolla Rodoksella olin (:

    VastaaPoista
  3. Ootko koskaan värjännyt hiuksias vai onko sun hiukset luonnostaan ton väriset? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan värjännyt, joten oma hiusväri/pigmentti toi väri on (: olen kyllä miettinyt värjäystä, mutta ei ole vain koskaan tullut niin tehtyä...

      Poista

Kiitos kommentistasi!