torstai 30. toukokuuta 2013

Viimeistä viedään

Ah, loma!! No ei se loma vielä ala, kaksiviikkoa vielä töitä mutta sitten starttaa loma! Ja vielä ihanalla matkalla Rodokselle ;) Kuitenkin viikko on ollut kiireinen ja nyt tänne ehdin vähän päivitellä.

Eli maanantaina vein kokeen jälkeen Mimosan syömään synttäreiden kunniaksi. Suunnattiin Tokyo 55 ja mahat täyteen! Siellä istuskeltiin ja seuraan oli myös Inna liittyny. Hyvän ilman takia, päätettiin kierrellä keskustassa ja ostettiin Yogot. Ah.. niin hyvää! Tietysti ei voitu Mimosan kanssa vastustaa kauppoja ja mukaan tarttuikin jotain (:

Muuten viikko onkin mennyt kokeisiin lukiessa ja auringosta nauttien, silloin kun siihen on aikaa ollut. Lauantaina YO-juhla buumi alkaa, joten vaikka itse en valmistukkaan, niin juhlia ja tekemistä riittää.

Onnittelut kaikille valmistuneille!Kuten Tässä edellisessä postauksessa kerroin, kuinka oon himoinnu maxihametta. No sellainen löytyi! Myös kynsilakkakin löytyi, se ei tosin ollut ihme ;) Kuvassa oleva pitsiliivi on ostettu Tampereen reissulta, kun suuntana oli SM-kilpailut (: Kyseiseen postaukseen Täältä.


Maxihame: H&M 14,95e
Pitsiliivi: NewYorker ???e


Vielä tuosta maxihameesta, niin aivan ihanan tuntuinen päällä ja kaiken lisäksi siinä on taskut sivulla! Juurit täydellistä minulle (:

Kynsilakka: O.P.I (Stockmann) sävy: samon sand

Illalla leffaan Kristan kanssa ja huomenna kokeiden palautus. Ei ihan putkeen mennyt tämä koeviikko, joten katsotaan uskaltaako sitä edes kokeita mennä hakemaan... Vielä loppu kevennys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!