tiistai 21. toukokuuta 2013

Rodos, täältä tullaan!

Vihdoin tännekin pääsen vähän postailemaan. Pitkä tauko ollut, koulu ja työt vie aikaa aika paljon ja nyt kun säätkin on ollut niin hyviä niin yksinkertaisesti en ole ehtinyt postailemaan mitään. Ja jos rehellisiä ollaan niin ei oikein ole ollut mitään ihmeellistä postailtavaa... Nyt kuitenkin on!

Tuossa eilen päätettiin Janinan kanssa että nämä tytöt lähtee etelään. No eipä muuta kuin matkoja katsomaan! Hirveesti oli kaikkia äkkilähtöjä, mutta ei meille sopivaan ajankohtaan :( Mulla työt täytyy ottaa huomioon, Janinalla treenaus. Kuitenkin etsinnän jälkeen tärppäsi ja 25 päivän päästä nämä tytöt istuvat Kreikan lämmössä! Ou jeah ;) !

Kohteena Rodos (mielikuvituksellista!) ja vietetään siellä se viikko auringosta nauttien (: Todettiin että nyt ei lähettä reissailemaan, vaan otettiin matkapaketti Aurinkomatkoilta. Nyt alkaa vaan se kamalin vaihe, odottaminen... Onneksi tässä on kaikkea, kavereiden ylppäreitä ensiviikolla ja sitten 2 viikkoa kesäleirin pitoa ja vielä siinä välissä SunLahdessa töiden parissa. Mutta pakko hehkuttaa, 25 päivää! Alle kuukausi!

Siinä kuva hotellin poolista. Hotellina Agla, uimarannalle 150m. ja keskustaan 700m. Ihan jeesh (:


Jee, nyt pääsee käyttämään kaikkea kivaa mitä ostin (: Ah ollaan vaan niin innoissamme, tää oli tällainen extempore päätös ja nyt siis oikeesti mennään, matka maksettiin tuossa puolisen tuntia sitten. All inclusive, nää tytöt syö ja juo koko rahan edestä ;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta! Milloin lähdette :-) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 16.6 starttaa matka!!!! Eli toisin sanoen vähän päälle 3 viikkoo enää ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!