tiistai 14. toukokuuta 2013

#rahapalaa

Tässä taas kamala kiirus ollut kokoajan etten ole tännekään ehtinyt yhtään tulla postailemaan... No ei kuitenkaa mitään specialia ole tapahtunut joten eiköhän siirrytä takaisin tonne Berliiniin (:

Torstai 2.5

Jee synttäri päivä! Sitä lähdettiinkiin kruunaamaan oikein shoppailu pläjäyksellä. Kuitenkin täytyihän sitä piristettä hakea joten ei muuta kuin Starbucksiin!


Sitten ei muuta kuin menoksi ja ensimmäinen pysäkki olikin Hollister ja huomattiinkin että se sijaitsi aivan Primarkin lähellä. Mutta kuitenkin ensiksi Hollister.
Kauppakeskus jossa Hollister on, oli melko uusi ja siis ISO! Tai ei ehkä iso ennemminkin VALTAVA! Löytyi kauppoja kauppojen perään, kaikki tilat eivät olleet edes vielä käytössä.


Kauppa josta löytyi sekä Converseja että Vanseja joka väriin.

Tulihan siinä tytöille nälkä kaikkien sovittelujen sun muiden takia. Ei muuta kuin vohvelit käteen ja homma jatkuu!


Käytiin hotellilla heittämässä ostokset ja suunnattiin AlexanderPlatzille (kyllä, en osaa saksaa ollenkaan, mutta siis ei ole kirjoitettu oikein kuitenkin noin se sanotaan ainakin suomalaisittain (: ). Sitä ennen kuitenkin Krista päätti kilttinä tyttönä ostaa mulle synttäri munkin! Nami nami ;)...
AlexanderPlatzilla oli paljon  kaikkia katutaiteilijoita ja oli muutenkin aika erilaista aluetta kuin se missä oltiin jo aikaisemmin lomalla käyty. Paikalta löytyi shoppailu paikkojen lisäksi Maailman Kello, eli paikka, jossa näkyi aika eri maassa. Piti vain etsiä oman maansa pääkaupunki ja siinä alapuolella näkyi vyöhykkeen numero.


Nälkä! Ruokaa oli jälleen saatava ja lopussa onkin vähän ruoka kuvaa (: Bratwurstia oli pakko maistaa kun kerran Saksassa oltiin ja ihan hyväähän se oli. Sitä ne paikalliset siellä söi, osti sellaisilta kadun vieressä olevilta grilleiltä ja taas oltiin niin ihmeissään siitä että Saksassa ruoka on todellakin halpaa. Illalla palattiin hotelli alueelle ja alettiin etsiä... ruokaa. Matkalla kuitenkin törmättiin kirahviin ja olihan sen kanssa otettava kuva! Italialaiseen ravintolaan vei tiemme ja siis... joko oltiin tosi nälkäisiä tai ruoka oli oikeasti vaan niin taivaallisen hyvää. Söin gnoccheja ensimmäistä kertaa ja siis oli vaan niin hyvää! Gnocchit on sellaisia perunamaisia, mutta ei ollenkaan jauhomaisia. Hankala selittää, suosittelen syömään (:


Vielä loppuun koko reissun shoppailu saldo kuvia, sekä siitä mitä tuona päivänä tarttui mukaan. Tästä lähdenkin huoltamaan ripsiä tuttuun paikkaan eli C'moniin (:


1. Mustat ballerinat JUMEX 9,95e
2. Valkoinen huppari Hollister 60,00e
3. Musta neule Hollister 46,00e
4. Farkku shortsit Hollister 56,00e
5. Siniset kangas shortsit Hollister 22,00e
6. Valkoiset kangaskengät Primark 3,00e
7. Mustat sukat Primark 3,00e
8. Bikinien yläosa Ann Christine 12,95e
9. Kynsikaviaari Claire's 6,95e/paketti
10. Beige nahkakello Swatch 70,00e


2 kommenttia:

  1. Oi mikä kello! Oot ihan mun lempi bloggaa, sun molemmat blogit on aivan ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos (: nyt on vähän kiireitä mutta yritän päivitellä tänne kun ehdin...

      Poista

Kiitos kommentistasi!